Sonicare: zobne ščetke za odrasle in otroke

Zobna ščetka je nepogrešljiv pomočnik vsakih bleščeče čistih in zdravih zob. Kvalitetna zobna ščetka je zelo pomemben predmet higiene, saj preprečuje kopičenje zobnih oblog ter nastanek bolezni ustne votline. Skrb za nego zob s Philipsovimi izdelki še nikoli ni bila enostavnejša! Sonicare v samo dveh minutah nežno, a globinsko očisti tudi najbolj občutljive zobe.

Zobne ščetke

Tako za velike …

Zobna ščetka Sonicare vas bo vodila od začetka do konca umivanja zob. Z njeno pomočjo ne boste zgrešili ničesar. Čemu je električna zobna ščetka bolj kvalitetna od ročne? Električna dokazano odstrani do kar 7-krat več oblog kot običajna, zahvaljujoč kar 62.000 gibom na minuto! Ta je prijazna tudi do dlesni, saj zmanjša pogostost krvavitev obzobnega tkiva kar dvakrat učinkoviteje od običajne ščetke. Uporabnik električne ščetke ima jasen nadzor nad časom čiščenja in zahvaljujoč funkcijama SmarTimer ter QuadPacer lahko zobe umiva dlje kot z običajno ščetko.

Philips Sonicare Diamond Clean Smart je najboljša ščetka za popolno ustno higieno! S svojim simpatičnimm izgledom privlači tudi najzahtevnejšega uporabnika. Verjemite, mene je že osvojila! Zmožna je kar petih načinov čiščenja s tremi stopnjami intenzivnosti. Se sprašujete, kateri način je pravšnji za vas? Odgovor imate na dlani. Mikročip v glavi ščetke zobni ščetki pove, katero nastavitev uporabljate. Če torej pritrdite glavo ščetke za nego dlesni, vaša zobna ščetka izbere optimalni način in intenzivnost, da zagotovi nežno in učinkovito nego vaših dlesni. Vse, kar morate storiti je to, da pritisnete gumb za vklop. Ščetkanje še nikoli ni bilo tako preprosto!

Zobna ščetka

Včasih morda ne opazite, da pri ščetkanju pritiskate premočno, zato vas DiamondClean Smart na to opozori. Če torej pritiskate premočno, bo svetlobni obroč na koncu ročaja začel utripati. Tako vas na nežen način opomni, da morate zmanjšati pritisk in prepustiti delo glavi ščetke. Kar 7 od 10 uporabnikov meni, da so se s to funkcijo naučili bolje ščetkati.

Le hitro izberite model, ki vam najbolj ustreza in si zagotovite bel nasmeh v samo sedmih dneh! Ščetka namreč odstrani do kar 10x več zobnih oblog kot običajna in izboljša zdravje dlesni v samo dveh tednih uporabe. Zahvaljujoč mehkim in prilagodljivim stranicam se ščetine prilagodijo obliki površin zob in zagotavljajo 4-krat boljši stik s površino. Poleg tega pa zanesljivo odstranijo zobne obloge tudi na najtežje dostopnih mestih.

… kot tudi za najmlajše zobke

 Sami dobro veste, da je za otroke ščetkanje dolgočasno in nesmiselno opravilo. Starši, čas je, da svoje malčke naučite uživati v ščetkanju. Otroci si z vsakim uspešnim ščetkanjem prislužijo nagrade zase in za svojega Sparklyja. Sonicare for Kids je namreč edina akumulatorska zobna ščetka za otroke z brezžično tehnologijo, ki se neposredno poveže z aplikacijo. Konice za ščetkanje so pred vsakim ščetkanjem prikazane na aplikaciji. Medtem, ko ščetkajo, se otroci na zaslonu podijo za bakterijami, da dosežejo prav vsak kotiček ust. Natančno in zabavno! Kar 98 % staršev pravi, da zdaj otroke lažje navadijo na daljše in boljše ščetkanje. Naj kakovostno ščetkanje postane navada za celo življenje.

Sonicare for Kids lahko pohvalimo z dinamičnim čiščenjem, saj doseže kar 500 gibov ščetke na sekundo. Philips Sonicare for Kids je dokazano kar 75 % učinkovitejši od ročnih zobnih ščetk. Dva otrokom prijazna načina zagotavljata primerno jakost čiščenja za različne starosti. Nizka jakost je primerna za mlajše otroke, visoka pa za starejše.

Da bi najmlajši ščetkali dlje časa, KidTImer otrokom pomaga ščetkati kar dve polni minuti, toliko kot priporočajo zoborzdravniki. KidPacer pa jim pove, kdaj naj se premaknejo na naslednji kvadrant zobne votline, s čimer se zagotovi temeljito čiščenje.