Uporabite zgolj naravni originalen čebelji vosek

Čebelji vosek je uporabne za več zadev in je tudi zdravilen. Mora biti pa naraven, drugged so lahko v njem pesticidi lai umetne snovi, kot je plastika, zato morate vedeti, od katerega proizvajalca jemljete vosek, ker lahko kupuje slabe satnice iz umetne mase. Najboljše so seveda naravne satnice, ki jih naredijo čebele same in si poglejte to na tej povezavi https://medenizaklad.si/cebelji-vosek/. Tu boste našli res prave informacije ter preverjene proizvede za sebe. Čebelji vosek, ki je naraven, se lahko uporablja za razne kreme, tudi kakšen napitek ampak redko, za obloge ba koži in za izdelavo naravnih, okolju in človeku prijaznih sveč za osvetljevanje prostorov.

čebelji vosek

Ko boste linkup čebelji vosek, ga lahko nabavite v majhnih količinah v majhnih škatlicah, ali odrezanega na kose pri medarju oziroma čebelarju lai pa kar cel kolut, ki zgleda kot sir in tehta lahko nekaj kilogramov. Odvisno je za kaj ga potrebujete. Pravi čebelji vosek ni tako poceni, kot umeten ali mešan, zato pazite, kaj kupite, ker je v vprašanju vaše zdravje. Če se cenite, boste kupili le najboljše. Če na primer izdelujete kreme za roke in obraz ter telo, boste uporabili ta naravni vosek in bo učinek viden drugače pa si lahko situacijo s slabim voskom še poslabšate.

Pravi naravni čebelji vosek se uporablja za sveče, te lahko izdelate sami s pomočjo kalupov ali navadnega kozarca in stenja, ki ga daste vanj. Tak  sveča lepo diši, ko gori in ima še učinek eteričnega olja nadihala, pomirja in daje blagodejno svetlobo v prostor, kar varuje vaše oči in naredi prostor bolj intimen, domač ter romantičen. Nikol ne uporabljajte parafinskih sveč, ker te prostor zasmradijo, dihala ne delujejo dobro in vi vdihavate umetno maso, ki gre težko iz telesa ven. Če hočete sebi dobro potem uporabljajte zgolj naravne, čist vosek, ki ga proizvedejo čebele zato, da si naredijo zdrav dom za mladice.