Laminati so najbolj iskana talna obloga, preverite zakaj

Laminati so priljubljena talna obloga za vse vrste prostorov in si jih oglejte tukaj https://www.floor-experts.si/izdelki/laminati/, kjer jih lahko izberete in naročite. To so kvalitetni laminati, izdelani iz kakovostnega materiala in večslojni. Ta talna obloga je primerna še posebej za talno ogrevanje in je na otip topla ter na pogled izjemno podobna lesu, tako da ju ne morete ločiti. Laminat je izdelan v preko 700 odtenkih in imitacijah lesa ter kamna in drugih naravnih materialov, zato je njegov izgled izjemen, še posebej, ko je polakiran in zloščen.

laminati

Laminati so taka talna obloga, da je ni treba vzdrževati. Dovolj je, da posesate prah ali ga pobrišete s suho krpo. Če so madeži na tleh od hrane ali  česa drugega, jih z vlažno krpo odstranite samo z vodo in spet bodo tla taka kot prej. Ni pa dobro ga strojno prati, ker se lahko napihne ali pa ga pomivati z zelo mokro krpo.

Laminati imajo prednost, da se jih da hitro in enostavno položiti skupaj s talnim ogrevanjem. To lahko storite tudi sami. Najbolje je izbrati že izdelane tri slojne laminate na klik. To so plošče, ki jih enostavno zagozdite eno v drugo in pri tem ne potrebujete nobenega lepila. Če bi želeli tak laminat odstraniti ali zamenjati en del, če se poškoduje, to storite z lahkoto.

Ko boste izbirali barvo in vzorec, boste ugotovili, da so laminati izjemno lepi in  boste težko izbrali, ker je toliko vzorcev in barv. Svetujemo vam, da se ozrete po pohištvu,  ki ga imate iz izberete enako ali pa kontrastno barvo. Odvisno je od stila vašega prostora in pohištva, od barv sten in morebitnih slik na stenah. Vse to je super, da se ujema, ker imamo ljudje veliko raje estetiko, zato se v lepih n estetskih prostorih tudi zelo dobro počutimo. Največkrat ljudje izberejo imitacijo lesa, parketa ali kamna.