Tisk plakatov

Ste pravkar ustanovili podjetje in želite pridobiti nove stranke? Tisk plakatov je lahko ena od možnosti, saj domiselno oblikovan plakat z vašim sloganom ali logotipom lahko vzbudi zanimanje mimoidočih, s tem pa dosežete večjo prepoznavnost vašega podjetja ali organizacije. Pri podjetju Magna Media vam nudimo hiter in kakovosten tisk plakatov in posterjev.

 

 

tisk-plakatov

Morda nameravate organizirati kak pomemben dogodek ali prireditev, ali pa potrebujete dodatno promocijo vaše blagovne znamke, izdelkov ali storitev. Nudimo hiter in ugoden tisk plakatov, saj so plakati lahko odlična rešitev za promocijo, obenem pa je to zelo preprost in poceni način, s katerim boste lahko širnemu svetu predstavili svojo ponudbo.

V podjetju Magna Media tisk plakatov izvajamo na bluback papirju ali premaznem papirju, vi pa lahko sami izberete, katerega bomo uporabili. Ravno tako imate proste roke pri izbiri barv, oblik in velikosti. Oblikujte jih tako, da boste s plakatom kar najbolje lahko predstavili svoje izdelke oziroma storitve, ne da bi se pri tem odrekli svoji viziji. Vsi vemo, da določene barve in besede lahko predstavljajo simboličen pomen ter obenem sporočajo bistvo vaše dejavnosti.

Poleg različnih barv in oblik pa lahko tisk plakatov ali posterjev izdelamo z različnimi tehnologijami. Lahko izbirate med offset tiskom ali laserskim in tudi solventnim tiskom. Običajno se pri tem uporablja digitalni tisk, ki je tudi sicer primeren za večino tiskovin in za manjše naklade. Naš digitalni tisk se lahko pohvali ne le z visoko kakovostjo in ugodnimi cenami, ampak tudi s hitrostjo. Za potrebe večjih naklad plakatov pa uporabimo offset tisk. Tisk plakatov se izvaja z uporabo najsodobnejše programske opreme ter kakovostnih tiskalnikov.

Tisk plakatov je tudi zelo primeren način promocije prireditev, zabav ali oglasnih kampanj. Če želite razširiti novico o vaši dejavnosti, vašem društvu ali organizaciji je domiseln in dovršen plakat lahko idealna rešitev za vas. Oblikujte svoj promocijski plakat z našo pomočjo po ugodnih cenah.