Krovstvo

Krovstvo je ključnega pomena za vzpostavitev ustrezne zaščite vaše stavbe pred naravnimi vplivi. V podjetju Krovstvo Vrtačič izvajajo krovska dela, ki bodo vašo streho in celotno hišo ustrezno zaščitila, obenem pa ji zagotovila dolgo življenjsko dobo.

 

krovstvo

Streha je tisti element hiše, ki je poleg fasade najbolj viden, zato je njena estetika zelo pomembna, saj streha izpopolni celostni vtis objekta. Vrhunsko krovstvo je cilj vsakega izkušenega in strokovno usposobljenega izvajalca krovskih del. Najpomembnejši kriterij je kakovost, zato je potrebno za postavitev učinkovite in estetsko dovršene strehe zagotoviti najkakovostnejše materiale. Ob tem pa ne gre pozabiti tudi na strokovno svetovanje, da bodo za vašo hišo izbrane najboljše rešitve glede na njen tip.

Krovstvo v svoji osnovni obliki obsega različna krovska dela, ki so potrebna tako na strešinah z minimalnim naklonom, kot sta npr. kritje z bitumensko kritino in kritje z gladko pločevino, kot tudi na poševnih strešinah, kjer se izvajajo kritja s profilirano, opečno, betonsko ali vlakno-cementno kritino.

Poleg osnovnih krovskih storitev krovstvo vključuje še vsa gradbena dela, ki so potrebna že med načrtovanjem streh ter z njihovo izgradnjo ali prenovo. Vendar je pred samo izgradnjo ostrešja potrebno upoštevati nekaj pomembnih dejavnikov. Najprej morate imeti urejeno vso potrebno uradno dokumentacijo in gradbena dovoljenja. Pozorni morate biti, da vaša strešna kritina ne bo preveč rušila skladnosti okolja, v katerega jo boste umestili, saj mora videz strehe biti skladen z okoljem, v katerem se nahaja.

Ker je krovstvo izjemnega pomena za končno podobo in funkcionalnost ostrešja, je pri izvedbi zelo pomembno, da izvajalec krovskih del spoštuje želje stranke, ki jih lahko nato še nadgradi s svojimi dragocenimi izkušnjami in nasveti. Dom je življenjska investicija, obenem pa tudi zapuščina za naslednje generacije, zato posvetite dovolj časa izbiri ustreznega podjetja, ki se bo držalo vseh sklenjenih dogovorov in svoje storitve opravilo z izredno natančnostjo ter strokovnostjo.