Ovitki za telefon vaš telefon zaščitijo pred praskami, umazanijo in udarci

Nameravate v bližnji prihodnosti kupiti nov telefon? Morda vaš stari telefon še dobro dela in ga želite malo bolj zaščititi pred morebitnimi poškodbami? Potem so ovitki za telefon vaša prva izbira, saj vam nudijo popolno zaščito za telefon, so zelo privlačni na pogled in imajo še nekatere druge funkcije, ki vam jih predstavimo v nadaljevanju.

Zakaj je pametno imeti ovitek za telefon?

V časih, ko so bili še popularni telefoni na tipke so bili ovitki za telefon brezpredmetni, saj ne bi od njih imeli nobene koristi. Danes pa so praktično obvezen dodatek k vsakemu telefonu, saj opravljajo kar nekaj funkcij, ki telefon ohranijo dlje časa v vsaj približno enakem stanju. Med drugim poskrbijo, da so telefoni vedno zaščiteni pred padci in drugimi zunanjimi vplivi. Tako vas ne rabi skrbeti, da se bo vaš telefon pokvaril takoj, ko vam bo padel z mize. Odlično so obnesejo tudi v primerih, ko po nesreči po telefonu polijete kakšno tekočino, ki bi telefon najverjetneje uničili – ovitek za telefon pa lahko to prepreči, le previdni morate biti pri njegovem odstranjevanju s telefona, potem pa ovitek obrišete in že bo kot nov.

ovitki za telefon

Ovitki za telefon zaščitijo vaš telefon pred umazanijo ali praskami.

Zagotovo se je že vsakemu zgodilo, da je hitel na sestanek, v šolo, službo ali kam drugam in je v naglici želel dati telefon v žep, pa ga je za las zgrešil in je telefon padel na tla. Če niste imeli nobenega ovitka, potem je velika verjetnost, da se vam je telefon vsaj malo opraskal ali celo nehal delati. Ovitki za telefon vas lahko rešijo pred temi neprijetnimi situacijami, ki vsakemu pokvarijo dan.

Druge pomembne funkcije ovitkov za telefone

Ovitki za telefon pa ne nudijo le varnosti in zaščite vašemu telefonu. Čedalje bolj so pomembni tudi kot estetski dodatek, ki okrasi in poživi telefon. Zagotovo vam je že padel v oko kakšen zanimiv ovitek, ki ste ga videli na kakšnem telefonu in ki je res izstopal s svojo barvo ali obliko. Trend ovitkov se stalno spreminja; enkrat so popularni zelo minimalistični, drugih kričečih barv, izstopajočih oblik in podobno. Še vedno pa lahko ostanete pri klasiki in izberete prozoren ovitek za svoj telefon.

Če želite, da je vaš telefon še bolj zaščiten, potem vam pridejo prav preklopne tablice. Taki ovitki za telefon se napravi povsem prilegajo in jo ščitijo iz vseh strani. Spodnji del ovitka skrbi za zaščito ekrana, magnetni pas pa, da je ovitek varno in trdno pričvrščen na telefon. Taki ovitki imajo še eno pomembno lastnost – uporabite jih lahko kot stojalo za telefon, kar je zelo priročno, če telefona ne morete ves čas držati v rokah. V režah takega ovitka lahko hranite tudi kartice ali bankovce in tako poskrbite, da ne nosite cele denarnice ves čas s seboj.

ovitki za telefon

Izbirate lahko med silikonskimi ovitki ali preklopnimi tablicami.

Za res visoko zaščito telefona (in če ste bolj nerodne sorte) pa vam svetujemo, da kupite tudi steklo za telefon, ki se ga namesti na ekran telefona in če vam ta pade na tla, se najprej razbije zaščitno steklo, ekran vašega telefona pa ostane cel.

V ponudbi je široka paleta ovitkov za telefone različnih znamk, zato boste zagotovo našli tistega, ki vam najbolj ustreza. Tudi če ne, lahko malo počakate in zagotovo bo v ponudbo kmalu prišel nov ovitek, saj se stalno »izumlja« nove, ki pritegnejo kupce. Na voljo so različni ovitki, kot na primer silikonski, ki telefon zaščitijo pred praskami in udarci, obenem pa so tanki in lahki, zato sploh ne boste vedeli, da ga imate. Izbirate lahko med različnimi barvami ovitkov.

Kakšni ovitki za telefon nudijo največ zaščite?

To zagotovo ni tako enostavno vprašanje kot se zdi na prvi pogled, saj se morate najprej vprašati, kateri ovitek bi vam bolj ustrezal – silikonski ali preklopna tablica. Nekatere namreč preklopna tablica moti, saj jo morajo pred uporabo telefona vedno odpirati, drugim pa je zelo praktična, saj lahko v njej shranjujejo vrsto drugih stvari, kot na primer kartice. Zagotovo pa oboji nudijo dovolj dobro zaščito vašemu telefonu. Silikonski ovitki se telefonu povsem prilegajo, zmanjšajo drsenje naprave in jo ščitijo pred udarci, padci in umazanijo. Glede na barvo, ki jo izberete so lahko povsem neopazni ali pa izstopajo. Podobno funkcijo opravljajo tudi preklopne tablice, le da so morda malo bolj funkcionalne.

ovitki za telefon

Ovitki so narejeni za vsak model telefona posebej.

Kako vem, kateri ovitek za telefon se bo najbolj prilegal mojemu telefonu?

Dandanes so ovitki za telefon narejeni za vsak model telefona posebej, zato so skrbi, da bi izbrali napačen ovitek odveč. Pred nakupom se le dobro prepričajte, kateri model telefona imate in vse bo v redu. Ovitke za telefon lahko naročate preko spleta na različnih spletnih straneh, lahko pa jih kupujete fizično v trgovinah. Če niste povsem prepričani, kako bi ovitek zgledal na vašem telefonu, potem je bolj, da greste v trgovino in tam preizkusite različne ovitke. Za pomoč se lahko obrnete tudi na prodajalce.

Ovitki za telefon so dandanes nepogrešljiva oprema vsakega telefona. Ne glede na to, ali izberete silikonski ovitek ali pa preklopno tablico vam bodo oboji nudili vso potrebno zaščito za telefon. Pobrskajte med široko ponudbo ovitkov in izberite tistega, ki vam prvi pade v oči.

You may also like