Ortodont je specialist za krive zobe

Se vi ali vaši otroci ubadate s skrbjo, da imate krive zobe. Nič zato, ortodont je tisti pravi naslov, ki vam ali vašem otroku lahko pomaga. Strokovnjak za ortodontijo je specialist, ki lahko odpravi take težave. Danes se že skoraj vsak otrok sreča s ortodontom, saj imajo otroci res velike težave z zobmi. Ne pomagajo pa samo otrokom, lahko se naročijo tudi vsi odrasli, ki nekoč niso imeli te možnosti, da bi si uredili zobe. LuxDental v Mariboru ali v Ljubljani so vam vedno na voljo. Nimate čakalnih dob, so pa res samoplačniški.

Danes so pri ortodontih grozno velike čakalne dobe. Nekateri morajo čakati tudi po nekaj let, da pridejo na vrsto. Zato se danes ogromno ljudi odloči za svoje otroke kar samoplačniško. Včasih so leta zelo pomembna, kdaj je čas, da si otrok uredi svoje zobe. Če iščete res izkušenega ortodonta, ki dela s srcem vam priporočam LuxDental. So specialisti na tem področju in pomagajo mladim in starejšim. Največ krat se odločijo za stalni aparat, kar je že praksa in ne povzročajo nobenih težav.

ortodont

Ortodont ni zobozdravnik za vse tiste, ki se prvič srečujete z njim. On ne bo pulil zob ali popravljal. On bo se samo pobrigal, da bodo otrokovi ali vaši zobje spet ravni, da bo ugriz pravilen. Ogromno starejših danes skriva nasmeh. To pa zato, ker jim nekoč ni bilo omogočeno, da bi obiskali ortodonta. Ortodont bo tudi vam danes to omogočil. Vedeti pa morate, da si morami mi vse poplačati, nič nam ne plača zdravstvo.

Preden se ortodont odloči za aparat, bo vašega otroka pregledal. Na podlagi pregleda bo otroku vzel odtis za aparat. Kot sem že omenila, se večinoma odloči za stalni aparat, obstaja pa še snemljiv. Vse je odvisno kako krive ima otrok zobe tako dolgo bo moral nositi aparat. Ko ima otrok aparat mora še bolj pazit na samo čiščenje zob. Saj se umazanija zelo rada nabira za samim aparatom.

You may also like