Orodjarstvo MDM – strokovnost, kakovost in prilagodljivost vašim potrebam

Orodjarstvo MDM je podjetje, ki se ponaša s sodobno strojno in programsko opremo ter mladim, visoko izobraženim kolektivom. CNC MDM se na trgu uveljavlja kot novodobno tehnološko podjetje, ki je sposobno zagotavljati visoko kakovostne izdelke po konkurenčnih cenah in točno v dogovorjenih rokih. Njihovo znanje in zavezanost strankam jih postavljata v ospredje.

Družinska zgodba hitro rastoče orodjarne

Orodjarstvo MDM je zgodba o hitro rastočem družinskem podjetju, ki se je od leta 2001 razvilo v močan kolektiv dvajsetih zaposlenih. Njihova glavna dejavnost je mehanska obdelava veliko- in maloserijskih izdelkov iz različnih materialov. Poleg tega konstruirajo in izdelajo izdelke po naročilu ter se ukvarjajo tudi z manj zahtevnimi projekti. Z več kot dvajsetimi leti izkušenj na področju mehanske obdelave materialov si pridobivajo zaupanje zahtevnih strank. Njihova vizija temelji na investicijah v izobraževanje zaposlenih, kar jim omogoča, da se uveljavijo kot dovršena in visoko konkurenčna orodjarna, ki gradi trdno medsebojno zaupanje s klienti.

CNC rezkanje

Sodoben strojni park za najzahtevnejše proizvode

Njihova sodobna oprema, ki vključuje dvanajst CNC strojev, jim omogoča izdelavo najzahtevnejših proizvodov na visokem nivoju rezkanja in struženja, pri tem pa ohranjajo konkurenčne cene in kratke roke izdelave. Skupina inženirjev v oddelku tehnološkega razvoja skrbi za nemoteno delovanje in reševanje vseh vrst izzivov, kar zagotavlja še večje zadovoljstvo strank. Njihov temelj je zaupanje in zadovoljstvo klientov, zato neprekinjejo sledimo napredku tehnologije, ažurno izobražujejo svoj kader in s tem zadovoljujejo visoke zahteve strank ter uvajajo inovacije na trgu. Njihov cilj je doseči obojestransko zadovoljstvo in ostati na vrhu industrije.

Vrhunske storitve za sodobne panoge

Visok nivo storitev in izdelkov je ključen za napredek v različnih industrijskih panogah. Elektrotehnika, hidravlika, strojništvo, pogonske in laserske tehnologije, medicina ter mnoge druge panoge igrajo ključno vlogo v sodobnem svetu. Zagotavljanje vrhunske kakovosti in celovite podpore v teh panogah je izjemno pomembno za njihov razvoj in uspeh.

Strokovno CNC rezkanje kovine in plastike

Orodjarstvo MDM so strokovnjaki za rezkanje kovine in drugih materialov, vključno s plastiko. S pomočjo zanesljivega in natančnega CNC rezkanja kovine in plastike lahko izdelajo tudi najbolj kompleksne komponente iz aluminija, jekla ali plastike. Njihovi izdelki so znani po svoji preciznosti in popolni prilagodljivosti vašim zahtevam.

Prilagodljiva proizvodnja za vse potrebe

Njihova skrbno dodelana proizvodnja temelji na dveh glavnih stebrih: izdelavi prototipnih kosov in manjših serij ter izdelavi večjih serij po meri stranke. Ne glede na to, ali potrebujete rezkanje kovine ali plastike, so tukaj, da vam zagotovijo izdelke, ki ustrezajo vašim specifičnim željam in zahtevam. Stopite v stik z njimi, da skupaj najdete najoptimalnejšo rešitev za vaše potrebe. Z njihovo strokovnostjo in prilagodljivostjo vam bodo pomagali doseči vaše cilje.

Sodobni proizvodni sistemi, ki predstavljajo temelj uspešnih industrij, zahtevajo najvišjo raven kakovosti in storitev. Pri CNC struženju se osredotočajo na natančnost, zanesljivost, uporabo visokokakovostnih materialov in konkurenčne cene. Njihova največja prednost je zadovoljstvo strank, saj si prizadevajo za vzpostavitev dolgoročnega in vzajemno koristnega sodelovanja.

Celostno CNC struženje kovine in plastike

Pri CNC struženju kovine in plastike se lotevajo nalog celostno in strokovno. Kot zaupanja vreden proizvajalec si prizadevajo za zagotavljanje najvišje kakovosti struženih delov. Pri njih lahko pričakujete natančno in zanesljivo CNC struženje kovine ter drugih materialov, vključno z aluminijem, jeklom, bakrom, medenino, plastiko in drugimi. Njihovi stroji obdelujejo dele z premerom do 350 mm in dolžino do 400 mm, pri čemer skrbno izbirajo stroje, orodja ter parametre za vsak izdelek posebej. Ne oklevajte, stopite v stik z njimi in jih vprašajte za dodatne informacije o njihovih storitvah.

Konstruiranje in izdelava prototipov po vaših željah

Vsak visokokakovosten izdelek zahteva zapleten niz tehnično dovršenih postopkov in procesov, ki so natančno načrtovani in prilagojeni potrebam naročnika ter temeljito izpopolnjeni, da lahko izpolnijo tudi najzahtevnejše zahteve. Konstruiranje in izdelava prototipov sta področji, na katerih izstopajo, saj imajo izkušeno ekipo inženirjev, ki v oddelku tehnološkega razvoja neprestano skrbi za nemoteno delovanje in reševanje različnih izzivov.

Prilagodljivo sodelovanje za uresničitev vaših projektov

Njihova ponudba vam omogoča sodelovanje na več nivojih, vključno s konstruiranjem in izdelavo prototipov za vaše projekte, izboljšavami obstoječih izdelkov ter konstruiranjem priprav za montažo in obdelavo komponent. Pri tem skrbno upoštevajo vaše želje in se prilagodijo vašim potrebam. Po naročilu stranke razvijajo in izdelujejo različne izdelke, ki vam pomagajo pri uresničevanju vaših projektov. Na podlagi njihovih dolgoletnih izkušenj vam lahko pomagajo pri konkretni realizaciji vaših želja in idej. Vabljeni, da stopite v stik z njimi in jih povprašate po podrobnostih. Prepričani so, da bodo hitro našli rešitev, ki bo ustrezala vašim potrebam.

Sodoben strojni park za CNC struženje

Naša ključna prednost je sodoben strojni park, ki nam omogoča izvajanje CNC struženja kovine in drugih materialov s pomočjo najnovejših tehnologij. Ta park vključuje vrsto naprednih strojev, ki jim omogočajo izdelavo vrhunskih produktov, tako posameznih izdelkov kot tudi večjih serij, po konkurenčnih cenah in v kratkem času. S stalnim vlaganjem v nove tehnologije in dodatne zmogljivosti si prizadevajo za še večjo učinkovitost in zadovoljstvo strank ter partnerjev.