NLP Mojster Praktik – izboljšajte svoje življenje z naprednimi tehnikami NLP

Če ste že spoznali osnove NLP in bi radi nadgradili svoje znanje in veščine z novimi in učinkovitimi tehnikami, potem je delavnica NLP Mojster praktik iz Slovenije prava izbira za vas. Na tej delavnici boste obnovili, poglobili in praktično uporabili tehnike NLP ter se naučili, kako ustvariti svoj lasten NLP. Cilj delavnice je, da naredite kvantni skok v svojem osebnem in profesionalnem razvoju ter izkoristite svoj polni potencial.

NLP Mojster praktik

Kako premagati strahove in izboljšati odnose in komunikacijo?

Na delavnici NLP Mojster praktik boste spoznali, kako lahko s pomočjo NLP tehnik odpravite strahove, ki vas omejujejo, izboljšate odnose in komunikacijo z ljudmi okoli vas, rešite konflikte na umirjen in konstruktiven način, dosežete idealno telesno težo, odkrijete svoje poslanstvo, naredite preboj v svoji karieri in spremenite svet okoli vas s tem, ko spremenite sebe. Naučili se boste tudi, kako uporabljati moč besed, metafor in nezavednega uma, kako modelirati uspeh in odličnost drugih, kako preokvirjati situacije in odpravljati ovire, kako se sprehoditi po svoji časovni črti in ustvariti svojo NLP tehniko.

Kako prevetriti in definirati svoje vrednote in cilje in razumeti vzorce vedenja drugih?

Na delavnici NLP Mojster praktik boste tudi prevetrili in definirali svoje vrednote in cilje ter se naučili, kako jih uskladiti s svojimi strategijami in dejanji. Spoznali boste, zakaj ljudje v določenih situacijah reagirajo kot reagirajo ter kako lahko to razumevanje uporabite za boljše medsebojne odnose. Prav tako boste naredili transformacijo svoje hierarhije vrednot, kar je ena izmed najmočnejših NLP tehnik. Na delavnici boste delali veliko na sebi in svojem notranjem miru in sreči ter imeli mastermind skupino, s katero boste delili svoje cilje in sanje. Veliko boste tudi vadili in ponotranjili znanja NLP.

Zakaj se je smiselno prijaviti na NLP Mojster praktik?

Ne čakajte na popolni trenutek za to, da preskočite v svoje novo življenje, ki si ga tako želite. Čas je zdaj. Investirajte v svoje znanje in se prijavite na certificiran in licenciran NLP Mojster praktik. To ni le teoretična delavnica, ampak praktična izkušnja, ki vam bo pomagala doseči nekatere cilje že med delavnico, druge pa lažje in hitreje po njej. Ne zamudite te priložnosti za osebno in profesionalno rast.

Naučite se NLP tehnik in jih uporabite za sebe in druge

Če želite izboljšati svoje življenje in pomagati drugim, je NLP Mojster praktik pravi program za vas. Ne gre samo za to, da se naučite NLP znanja in tehnik, ampak tudi za to, da jih osvojite in jih prenesete na druge s svojim zgledom. Ko boste obvladali umetnost učinkovitega in uspešnega ciljanja, boste dosegali izjemne rezultate. Znati boste jasno in odločno povedati, kaj delate (tako v osebnem kot poslovnem smislu). To je nekaj, kar loči uspešne od neuspešnih ljudi. Zato se boste na NLP Mojstru praktiku naučili, kako modelirati ljudi, ki so uspešni na področju, ki vas zanima, in kako spremeniti svoja vedenja, ki vam ne služijo več, ter usmeriti svojo energijo in vedenje v svoje novo življenje.

Pridružite se licenčnemu programu, ki ga je preverilo veliko zadovoljnih udeležencev

NLP Mojster praktik na Mastermind akademiji je licenčni program, ki ga vodi dr. Aleksander Šinigoj, eden najbolj priznanih NLP trenerjev pri nas. Program je namenjen ljudem z različnih področij in življenjskih situacij: podjetnikom, vodjem, športnikom, strokovnjakom, učiteljem, zdravstvenim delavcem, psihologom, terapevtom, staršem, zakoncem, mladim, starejšim … Vsak od njih je našel svojo pot do uspeha z uporabo močnih NLP tehnik, ki so jih spoznali na NLP Mojstru praktiku. Dr. Aleksander Šinigoj vas bo naučil na način, ki vas bo navdušil za osebno rast in ljudje okoli vas, vaši bližnji, vaše stranke vas bodo zaradi tega cenili in spoštovali še bolj.

Spremenite sebe in spremenili boste svet okoli sebe

Temeljni princip NLP Mojstra praktika je “spremeni sebe in spremenil boš svet okoli sebe”. To pomeni, da boste povečali svojo samozavest in samospoštovanje ter razvili svoj slog vedenja, ki bo pozitivno vplival na vaše odnose z drugimi. Vaša investicija vase se bo obrestovala tako na osebnem kot na poslovnem področju. Certificiran in licenciran NLP Mojster praktik vas bo opremil z novimi veščinami za uspeh tako na osebnem kot na poslovnem področju. Ne boste samo vi opazili spremembo v sebi, ampak tudi vaša družina, vaši prijatelji, vaše stranke bodo videli vrednost vaše transformacije in bodo navdihnjeni z vašim zgledom.

Ugotovite svoje vrednote in cilje ter jih uresničite

Vaše usposabljanje se bo začelo z odkrivanjem in preverjanjem vaših vrednot, ki so temelj za vse, kar počnete v svojem življenju. Na tečaju boste izvedeli, kakšne so vaše vrednote in kako jih razvrstiti po pomembnosti, kako postaviti cilje, ki bodo za vas tako privlačni, da ne boste več iskali izgovorov, ampak boste vsak dan motivirani, da jim sledite, kako z razčlenjevanjem in izboljševanjem ciljev doseči vrhunske rezultate.

Ozavestite svoje miselne vzorce in strategije ter jih izboljšajte

NLP Mojster praktik vam bo omogočil, da boste spoznali svoje nezavedne miselne vzorce (meta programe), ki vplivajo na vaše odločitve, vedenja, dejanja in komunikacijo z drugimi, ter strategije, ki jih vi in drugi uporabljate za učenje, motivacijo in odločanje. To vam bo pomagalo bolje razumeti sebe in druge ter vam dalo vpogled v vaše vrednote, prepričanja, navade, vedenja, omejitve in samouničevalne vzorce.