Morpheus8 – TOP neinvazivna anti age terapija

Vstopanje v zrelejša leta je naravni proces življenja, ki prinese tudi neželene posledice našega kožnega videza. Odvečna koža, oslabljen tonus, široke pore in hiperpigmentacije so le nekateri od znakov staranja, s katerimi se soočamo. Vzrok za te spremembe tiči v zmanjšani proizvodnji kolagena in elastina v naši koži, kar vodi do izgube njenega naravnega tonusa in sijaja. Vse te kožne spremembe, ki so posledica staranja pa lahko odpravimo s terapijo morpheus8, ki je trenutno najbolj zaželena angi age terapija na svetu. Tudi znane osebnosti, kot so Kim Kardashian, Jessica Simpson in Lindsay Lohan, so preizkusile in obožujejo terapijo morpheus8. Kaj je to morpheus8, kako poteka in za koga je primerna vam razkrijemo v nadaljevanju.

morpheus8

Morpheus8 uporablja frakcijsko radiofrekvenčno tehnologijo za spodbujanje proizvodnje kolagena.

Terapija morpheus8 – nekirurški pomlajevalni pristop

Gre za napredno tehniko, pri kateri kirurški poseg ni potreben, saj temelji na iglični frakcionirani bipolarni radiofrekvenci. Ta neinvazivna metoda je namenjena izboljšanju tonusa in videza kože. S pomočjo mikroiglic, ki neboleče dostavljajo radiofrekvenčni tok v globlje plasti podkožja, spodbudimo naravni proces obnavljanja celic in pospešimo tvorbo kolagena. Posledično se tkivo preoblikuje, kar vodi do čvrstejše in pomlajene kože obraza, vratu ter dekolteja.

Terapija morpheus8 omogoča boljšo kakovost kože ter povrne mladostni sijaj vašemu videzu. Z inovativnim pristopom predstavlja eno najnaprednejših radiofrekvenčnih terapij, in je postala najbolj priljubljena izbira med tistimi, ki si želijo osvežiti svoj videz na naraven in varen način.

Prednosti terapije morpheus8

Zategovanje kože. Morpheus8 uporablja frakcijsko radiofrekvenčno tehnologijo za spodbujanje proizvodnje kolagena, kar vodi do znatnih učinkov zategovanja kože. Pomaga izboljšati ohlapnost kože, zmanjša povešenost in daje koži bolj čvrst in mladosten videz.

Zmanjšanje gub. S spodbujanjem tvorjenja kolagena lahko morpheus8 učinkovito zmanjša videz drobnih gub, zlasti na obrazu in vratu.

Izboljšanje brazgotin po aknah. Frakcijska tehnologija morpheusa8 pomaga tudi pri zmanjševanju videza brazgotin po aknah in drugih nepravilnostih na koži. Terapija spodbuja nastajanje novega kolagena in elastina, kar vodi do bolj enakomerne teksture kože.

Varno za vse tipe kože. Terapija je varna za vse tipe in barve kože. Za razliko od nekaterih drugih terapij prinaša manjše tveganje za povzročitev hiperpigmentacije ali drugih neželenih učinkov pri bolnikih s temnejšimi teni kože.

Vsestranskost. Uporablja se lahko na različnih delih telesa, vključno z obrazom, vratom, trebuhom, rokami in nogami.

Nekirurški pristop – morpheus8 je nekirurški in minimalno invaziven postopek, kar pomeni, da ne zahteva rezov ali splošne anestezije. To zmanjša tveganje, povezano z operacijo, in odpravlja potrebo po dolgotrajnem okrevanju.

Dolgotrajni rezultati. Proizvodnjo kolagena, ki jo sproži morpheus8, se nadaljuje tudi po terapiji, kar zagotavlja dolgotrajne in naravne rezultate.

Je terapija morpheus8 primerna zame

Primerni kandidati za morpheus8 so tisti, ki imajo površinske in izrazne gube, hiperpigmentacije, brazgotine po aknah ter oslabljen tonus kože. Za ustreznost postopka je pomembno, da nimajo okužbe sinusov ali druge okužbe na obrazu. Prav tako ne smejo biti na terapiji s kortikosteroidi in tretinoini. Poleg tega ne smejo biti prisotna kakršna koli vnetja zob in v času izvajanja postopkov se ne sme izvajati aktivno zdravljenje zob. Vsi ti dejavniki so ključni za zagotavljanje uspešnosti in varnosti terapije morpheus8.

Kako poteka terapija morpheus8

Pred začetkom postopka vam na obraz nanesejo anestetično kremo ali injiciramo lokalni anestetik. To omogoča, da je bolečina med samim postopkom minimalna in da se počutite čim bolj udobno. Nato uporabijo mikroiglice za zbadanje površine kože in vnašanje radiofrekvenčnega toka v podkožje. Pomembno je, da se jakost radiofrekvence in globina prodiranja iglic prilagodita vašim individualnim potrebam in stanju kože. Ta ocena se opravi na podlagi predhodnega pregleda, ki ga opravi specializirani zdravnik. Med izvajanjem postopka uporabljajo sterilni nastavek, kar zagotavlja visoko higieno in varnost. Po končani terapiji bo vaša koža rdeča in občutili boste toploto. To je povsem običajen odziv in se ponavadi umiri v nekaj urah do dneva po terapiji.

Je morpheus8 primerna terapija za pomladitev kože okoli oči?

Morpheus 8 je primeren tudi za tiste, ki si želijo izboljšati tonus kože v področju oči. Z uporabo delne radiofrekvenčne frekvence in natančnega ciljanja je učinkovit pri podočnjakih, temnih kolobarjih in zategovanju kože ter zagotavlja dolgotrajne in naravne rezultate brez potrebe po operaciji. Zaradi svoje vsestranskosti in varnosti je za vse tipe kože odlična rešitev za pomlajevanje oči.

Ali je učinek terapije morpheus8 trajen

Da, učinek terapije morpheus8 je trajen, če je potek terapije pravilen. Za dosego najboljšega in dolgoročnega učinka se običajno priporoča izvedba 3–5 ponovitev v razmaku 4-6 tednov. S tem se zagotovi konsistentno izboljšanje kože in spodbujanje obnavljanja kolagena na dolgi rok. Po zaključku prvih serij terapij se priporoča ena obnovitvena terapija letno. Tako ohranjamo in podaljšujemo optimalne rezultate, ki jih dosežemo s terapijo morpheus8.

Kje izvajajo terapijo morpheus8

Terapijo morpheus8 izvajajo v kliniki za estetsko medicino in kirurgijo Urbana Estetika. Ustanoviteljica klinike ima obsežne izkušnje na področju estetske medicine in kirurgije, pridobljene tako doma kot v tujini. Klinika Urbana Estetika je danes vodilna klinika na področju neinvazivnih medicinskih postopkov in nudi vrhunske estetske tretmaje, vključno s terapijo morpheus8.