Tečaj poslovne angleščine za uspešno komunikacijo s tujimi partnerji

Na Jezikovnem Inštitutu Didaktum ponujajo tečaj poslovne angleščine po dostopni ceni, ki je prilagojen potrebam vsakega podjetja. Tečaj poslovne angleščine omogoča vašim zaposlenim pridobivanje znanja tujega jezika, kar jim omogoča lažjo komunikacijo s tujimi partnerji ali sodelavci iz tujine. Znanje tujega jezika je ključnega pomena za uspešno sklepanje poslov, saj je pomembno, da že na začetku nagovorite poslovne partnerje v njihovem jeziku. Zakaj je pomemben tečaj poslovne angleščine? Raziskave kažejo, da se tisti, ki govorijo tuje jezike, bolje izkažejo v analitičnem razmišljanju in inovativnemu reševanju problemov na delovnem mestu. Tečaj poslovne angleščine je torej lahko dobra motivacija za zaposlene, saj jim omogoča več znanja, večje zaupanje vase, večjo delovno učinkovitost in boljše sodelovanje s strankami ter sodelavci iz tujine. Poleg tega se zmanjšajo stroški prevajanja in podjetje izkaže spoštovanje do kulture in znanja tujih jezikov, kar povečuje ugled podjetja.

Kakovostni poslovni jezikovni tečaji za uspeh vašega podjetja

Pomembnost poslovne komunikacije se kaže tudi pri iskanju novih zaposlitev in poslovnih priložnosti, še posebej pri sklepanju novih poslov v tujini. Podjetja, katerih zaposleni imajo znanje tujega jezika, imajo veliko prednost, saj s pravilno komunikacijo ustvarijo vtis na poslovne partnerje in učinkovito gradijo zaupanje v poslovnih odnosih. Na Jezikovnem Inštitutu Didaktum vam omogočajo, da pridobite ustrezno znanje tujega jezika pri usposobljenih učiteljih, ki imajo bogate izkušnje s poučevanjem poslovnega jezika. Tečaj poslovne angleščine lahko izvedejo na lokaciji vašega podjetja kjerkoli v Sloveniji.

Tečaj poslovne angleščine

Njihova ekipa izkušenih učiteljev bo pripravila program, ki je popolnoma prilagojen željam in potrebam vašega podjetja. Lahko izberete obseg in trajanje tečaja, pri čemer je paket 45 ur namenjen prehodu iz ene ravni jezikovnega znanja na višjo raven. Na voljo imajo 21 različnih jezikov, med katerimi lahko izberete tistega, ki vam najbolj ustreza kot na primer tečaj poslovne angleščine. Po zaključku tečaja bodo vsi udeleženci prejeli potrdilo o opravljenem tečaju in doseženi stopnji. Izbirate lahko med različnimi vrstami tečajev, kot so individualni, skupinski ali tandemski. Predhodno brezplačno testiranje predznanja zaposlenih jim bo omogočilo prilagoditev tečaja vašim potrebam. Prav tako imate možnost izbire urnika tečaja, ki bo najbolj ustrezal vašemu podjetju. Pri jih lahko izbirate med različnimi tipi tečajev, kot so poslovni jezik, splošni jezik, priprava na mednarodne izpite in specializirane delavnice. Izberite tistega, ki bo najbolje podpiral vaše cilje in potrebe.

Izpopolnite znanje tujih jezikov

Razširitev poslovanja na tuje trge pogosto zahteva večjezičen kader in jezikovno izobraževanje zaposlenih. Slabo znanje tujih jezikov lahko zaposlene postavi v neprijetne situacije. Zato vas vabijo, da se pridružite njihovim poslovnim jezikovnim tečajem in opravite tečaj poslovne angleščine. Njihova ekipa vam bo pomagala najti najboljšo rešitev za izobraževanje vašega kadra. Pri njih lahko izbirate med 21 jeziki ter med skupinskimi, tandemskimi ali individualnimi tečaji za zaposlene. Ponujajo različne nivoje tečajev – od naprednih do začetnih – tako da lahko izberete tistega, ki vam najbolj ustreza. Z njimi boste pridobili veščine, ki vam bodo omogočile uspešno komuniciranje z mednarodnimi partnerji in sodelavci, kar bo prispevalo k uspešni širitvi vašega poslovanja na tuje trge.

Samo v nekaj urah boste pridobili jezikovno znanje, ki vam bo olajšalo komuniciranje na naslednjem sestanku ali pri pisanju naslednjega elektronskega sporočila. Poznavanje tujih jezikov, ko opravite tečaj poslovne angleščine, ima številne prednosti, pri čemer je ena najpomembnejših sposobnost, da s pravilno komunikacijo naredite odličen vtis na vaše poslovne partnerje in gradimo zaupanje v poslovnih odnosih.Poleg tega pa boste imeli privilegij, da se boste učili od najboljših učiteljev, ki imajo bogate izkušnje s poučevanjem poslovnega jezika. Pripravili so različne tečaje, ki bodo prispevali k izpopolnjevanju vašega znanja angleščine, španščine, nemščine, kitajščine, francoščine, italijanščine in drugih svetovnih jezikov. Ne zamudite priložnosti za nadgradnjo jezikovnih spretnosti in za zagotovitev uspešne poslovne prihodnosti.

Raznoliki jezikovni tečaji

Na Jezikovnem Inštitutu Didaktum ponujajo različne vrste jezikovnih tečajev, ki so prilagojeni različnim potrebam in interesom posameznikov. Splošni jezik zajema podrobno obravnavo slovnice, splošnega besedišča, bralnega in slušnega razumevanja, pisnega in ustnega sporazumevanja ter vadba splošne konverzacije. Z njihovo pomočjo se boste naslednjič, ko vas nekdo vpraša za pot ali prosi za priporočilo restavracije v bližini, samozavestno odzvali brez zadržkov.

Pripravili smo prilagojene programe za direktorje, prodajnike, zaposlene v turizmu, bančnike, finančnike, poslovne sekretarje, pravnike, tehnologe in druge strokovnjake s specifičnimi področji dela. Njihov cilj je zagotoviti jezikovno znanje, ki je tesno povezano s specializacijo in izboljšuje komunikacijo na teh področjih. Poslovni jezik je namenjen obravnavanju jezika, ki je specifičen za poslovno okolje. Program je prilagojen željam in potrebam vsakega podjetja posebej ter temelji na vadi poslovne konverzacije za lažjo komunikacijo v poslovnem svetu. Sodelovanje v tem modulu vam bo omogočilo, da se boste že v nekaj urah opremili z jezikovnim znanjem, ki ga boste s pridom uporabljali na naslednjem sestanku ali pri pisanju elektronskih sporočil.

 

You may also like