Danes je odprtje d.o.o enostavno in mogoče za vsakega

Odprtje d.o.o je možno tudi, če nimate denarja, ker gre za družbo z omejeno odgovornostjo in se po zakonu zahteva 7500 evrov ustanovnega kapirala. Vendar vam celoten postopek odprtja z vključenim svetovanje, pa tudi z investicijo začetnega kapitala uredijo na tej povezavi. Zato je odprtje d.o.o danes pri nas zelo enostavno in mogoče brez začetnega kapitala, je pa to oblika podjetja, ki se najbolj splača in je najbolj pogosta. S to obliko podjetja lastnik ne nosi odgovornosti, če gre kaj narobe in ne jamči s svojem premoženjem, kot je to na premer pri družbi z omejeno odgovornostjo ali pri samostojnem podjetniku.

odprtje d.o.o

Ko se odločate za odprtje d.o.o, se ozrite po takem podjetju, ki vam bo vse naredilo na ključ, da boste res legalno imeli vse papirje in dovoljenja, ki jih je treba imeti kar nekaj. Tudi za računovodstvo je treba poskrbeti že od samega začetka.

Pa da boste seveda vi lastnik in direktor že od začetka pri tem podjetju. Tako boste lahko odločali o vsem in dobili tudi nagrade, ki vam bodo pripadale, če bo podjetje dobro delovalo, kar je seveda odvisno od vas ali od direktorja, če ga boste zaposlili.

Odprtje d.o.o bo za vas gotovo velika prelomnica, ker boste postali finančno neodvisni in boste gotovo še koga zaposlili ter tako reševali finančne težave drugih. To je za družbo dobro delo, kar podpira tudi država z določenimi subvencijami, za katere vam bodo povedali v podjetju, kjer boste odpirali družbo z omejeno odgovornostjo.

Po tem, ko se bo izvedlo odprtje d.o.o in boste začeli poslovati, se boste lahko tudi še naprej obračal za pravne in podobne nasvete na podjetje na zgornji povezavi, ki vam bo pomagalo odpreti vaše lastno podjetje. Pomagajo vam lahko odpreti tudi podjetje drugje v tujini in ne samo pri nas, to pa je že malo bolj komplicirana zadeva in je dobro, da vam nekdo res pomaga vsaj na začetku.

You may also like