Kako lahko postane oddajanje apartmajev profitno in čisti užitek

Oddajanje apartmajev je lahko težavna zadeva, ker se v turizmu pravila precej spreminjajo in je tudi kar težko najti prave goste za stanovanja, apartmaje, vikende, hiške in druge destilacije, ki jih oddajate v najem turistom. Zato je modro oddajanje apartmajev prepustiti strokovnjakom, ki vam bodo apartma kategorizirali in oglaševali na slastnem portalu, ki je povezan z največjimi portali v svetu turizma, kjer vas bodo našli vsi gostje. Izjemno pomembno pa je, kako je vaš profil na portalu predstavljen, kakšen je opis destinacije in kakšne so fotografije. Če je to urejeno vrhunsko, potem boste že samo s fotografijami, ki morajo biti profesionalne, pritegnili prave goste in napolnili lastne kapacitete vse leto.

oddajanje apartmajev
Ali ste pripravljeni oddajanje apartmajev prepustiti strokovnjakom in žeti le dobičke, ki jih boste dobili od turistov? Vse vam bodo opravili v agenciji za oddajanje apartmajev in drugih destilacij, od fotografij, opisa, spletne strani in oglaševanja na vlekih turističnih portalih, ker se s tem profesionalno ukvarjajo že vrsto let in so izjemno uspešni. O tem se lahko prepričate na njihovi spletni strani, kjer imate opise paketov, ki jih lahko naročite glede na vaše potrebe in pričakovanja od teh storitev.
Začetni najmanjši paket za oddajanje apartmajev stane 50 evrov mesečno in vsebuje optimizacijo stroškov za vaš apartma, dodajanje nastanitve na spletne strani Booking.com, Airbnb in Expedia. Vsebuje tudi profesionalno fotografiranje nastanitve in tudi okolice. Uredijo vam registracijo poročevalca v e-turizem ter prijavo na Ajpes in e-turizem. Uredijo vam kategorizacijo nastanitvenega obrata. Svetujejo vam pri postavitvi prodajne strategije in kreiranju cenikov ter pri postavitvi cenovne politike. Vzpostavijo vam Chanel Managerja in sinhronizacijo vseh koledarjev in cen. Postavijo vam lastne spletne strani z vtičnikom za direktne rezervacije. Spišejo vam vsebino za spletno stran, naredijo QR kodo za nastanitev in logotip nastanitve ter vam personalizirajo celostno podoba sob. Izberete pa lahko premium storitve, ki vsebujejo še več in tako bo oddajanje apartmajev za vas postalo res nekaj prijetnega ter tudi profitnega.