Kaj početi na Golteh z otroki

Šolarji so že dodobra zakorakali v novo šolsko leto, zato jih večina komaj čaka, da pridejo prve jesenske počitnice. Krompirjeve počitnice na Golteh so zagotovo odlična priložnost za vas in vaše otroke, da si ponovno naberete novih moči za naporne delovne oz. šolske dni, lahko pa jih izkoristite tudi za to, da se ponovno povežete s svojo družino.

Le kdo ne mara počitnic? Težko bi našli otroka, ki se jih ne bi veselil – ogromno prostega časa, ni domačih nalog ali testov in ustnih preverjanj znanja, delaš lahko kar ti srce poželi, s prijatelji se lahko ves dan igraš v parku … Počitnice so resnično sanjsko obdobje za vsakega otroka, še lepše pa lahko postanejo, če ga starši odpeljejo nekam »na lepše«, pa niti ni treba iti pretirano daleč, že znotraj naših meja lahko odkrijete mnogo prijetnih destinacij za preživljanje počitnic z otrokom. Na spletnih straneh boste našli ogromno ponudb, recimo tudi to, kaj početi na Golteh.

Se sprašujete, kaj početi na Golteh v času jesenskih počitnic? Možnosti je res veliko – na voljo imate nešteto sprehajalnih poti, kjer vam lepot zlepa ne bo zmanjkalo. Obiščete lahko jezero Trije ploti, kraško jamo Ledenico ali pa Alpski vrt, kjer imate možnost videti avtohtone alpske rastline. Odločite se lahko tudi za sprehod po gozdu, kjer naj vaši otroci naberejo čim več jesenskih plodov iz katerih nato sestavite jesensko dekoracijo ali pa tekmujte, kdo bo prvi videl gobo, storž ali kaj podobnega. Na poti boste zagotovo srečali tudi veliko zanimivih živali, ki bodo pritegnile poglede otrok – največ sreče boste verjetno imeli s konji in kravami, ki se pasejo tam, a tudi gozdnih živali ne manjka. Če se vam »lušta« malo več rekreacije, se lahko odpravite na dve uri in pol dolgo krožno pot po Golteh, kjer boste spoznali še več znamenitosti te planote.

kaj početi na Golteh
Ko vas bodo torej naslednjič vprašali, kaj početi na Golteh, jim le povejte, da dejavnosti zlepa ne zmanjka.