Kateri električni skiro je za vas najboljši

Kateri električni skiro ali model je pravšnji za vas? Kateri električni skiro izbrati med poplavo različnih znamk in modelov? Kateri električni skiro je najboljši? Si predstavljate, da namesto avtomobila uporabite električni skiro in je gneča v mestu za vas mala malica. V današnjem prispevku vam ponujajo nekaj informacij, kateri električni skiro je v tem letu najboljši, kaj je pred nakupom skiroja dobro vedeti, kako ga izbrati, kateri skiro je najcenejši in po čem se razlikuje od drugih modelov. Kateri električni skiro je pravšnji za vas? Če ste mladi in si želite priti iz točke A do točke B, brez da čakate na javni prevoz, taksi ali morda celo avtomobil, je model električnega skiroja Unagi One tisti, ki vas bo s kar 25 km/h pripeljal na želeni cilj.

 kateri električni skiro

Model Unagi One je futuristični skiro iz lahkih materialov. Zasnovan je za lahkotno uporabo, ima hitro zložljiv mehanizem, prijeten design ter pnevmatike in zavore brez vzdrževanja. Shranjevanje je enostavno, saj tehta le 10.43 kg, poganja pa ga 500 ali 1000 vatni električni motor. Baterija se polni od 4 do 5 ur, posebnost tega električnega skiroja je tudi to, da je moč nastaviti tri različne tipe vožnje: začetni, napredni in profesionalni. Če ne presegate velikosti od 180 cm in niste težji od 120 kg, vas bo električni skiro navdušil. Ergonomično oblikovan, zložljiv, estetsko dovršen in predvsem funkcionalen električni skiro uvrščamo med najboljše električne skiroje.

Kateri električni skiro je še primeren za mestno vožnjo? Električni skiroji znamke Xiaomi so prav tako odlična izbira za ravno cesto, poleg tega pa so cenovno bolj dostopni, ne ponujajo pa dodatnega vzmetenja. Če potrebujete nek standard in opažen model, ki ima še vzmetenje, potem je izbira električnega skiroja Robbo NEXT PRO lahko pravšnja za vas. Izbirate lahko med različnimi modeli NEXT PRO, ki ima vzmetenje spredaj in zadaj, da boste lahko dosegli kakšen vzpon, vožnja pa je predvsem varna in udobna. Za daljša potovanja vam priporočajo skiro Apollo Explore. Za prijetno in udobno vožnjo vam priporočajo ECO Speed električni skiro, njegov domet je 40 km s hitrostjo 35 km/h. Izbira električnega skiroja naj temelji na tem, za kaj ga boste potrebovali. Če niste gotovi, pa pokličite prodajalca na zgornji povezavi in pomagal vam bo.