Učinkovit transport s traktorskimi kiper prikolicami

Podjetje Trisa ponuja širok izbor traktorskih prikolic, prilagojenih različnim potrebam in proračunom. Traktorska kiper prikolica je izjemno praktična za prevoz različnih tovorov kot so les, zemlja, kamenje ali pridelki z njiv in travnikov. Traktorska kiper prikolica je izdelana iz visokokakovostnih materialov, kar zagotavlja zanesljivo delovanje tudi v zahtevnih pogojih kot so kmetije, gradbišča in gozdovi. Traktorske prikolice se razlikujejo po nosilnosti, kar je ena njihovih ključnih lastnosti. Nosilnosti segajo od 3.800 do 12.700 kilogramov, kar omogoča prevoz zelo težkih tovorov z visoko stopnjo stabilnosti in varnosti med prevozom.

Enostavna uporaba traktorskih kiper prikolic

Traktorska kiper prikolica je enostavna za uporabo, saj omogoča enostavno razkladanje tovora s kipanjem na zadnji strani ali ob straneh. Wöz Anhänger je nova blagovna znamka podjetja, specializiranega za proizvodnjo visokokakovostnih prikolic, vključno s traktorskimi prikolicami, gradbenimi prikolicami in prikolicami za prevoz bal. Prikolice so izdelane iz vrhunskih materialov in z uporabo najsodobnejše tehnologije. Podjetje se ponaša z dolgoletnimi izkušnjami, strokovnim znanjem in prilagajanjem željam strank, kar jih postavlja med vodilne evropske proizvajalce prikolic.

Traktorska kiper prikolica

Raznolika ponudba traktorskih prikolic Wöz Anhänger

Wöz Anhänger ponuja širok spekter traktorskih prikolic za različne namene kot so prevoz pridelka, gradbenega materiala ali odpadkov. V njihovem asortimanu najdete različne modele enoosnih, dvoosnih in tandemskih traktorskih prikolic, kar omogoča, da najdete ustrezno rešitev za svoje potrebe. Enoosna traktorska kiper prikolica je idealna za manjša transportna opravila na različnih terenih, saj je robustna in trpežna. Tandemske traktorske kiper prikolice so zasnovane za večjo varnost in okretnejšo uporabo, kar jih naredi prilagodljive in zanesljive v različnih pogojih.

Enostavna uporaba traktorskih enoosnih prikolic

Traktorske enoosne prikolice so lažje in bolj okretne kot druge vrste prikolic, kar olajša njihovo uporabo. So odlične za prevoz pridelkov, odpadkov ali gradbenih materialov. Če iščete zanesljivo prikolico za traktor, si oglejte njihovo ponudbo, kjer boste našli tudi druge vrste traktorskih prikolic.

Traktorske tandem prikolice Wöz Anhänger

Traktorske tandem prikolice pod blagovno znamko Wöz Anhänger so rezultat dolgoletnih izkušenj in strokovnega znanja podjetja Trisa. Izdelane so iz visokokakovostnih materialov in omogočajo prilagajanje specifičnim potrebam, vključno s povišanimi stranicami, priključki za dodatne prikolice, vzmetenjem, različnimi pnevmatikami in drugo dodatno opremo. Tandem prikolice se ponašajo z visoko nosilnostjo, ki se giblje od 6.600 kg do 12.700 kg. Opremljene so z izpustom za žito na zadnji strani in lestvijo na sprednji strani za lažji dostop. Vsaka prikolica omogoča kipanje na zadnji strani (50°) in bočno kipanje (45°), kar povečuje njihovo funkcionalnost in uporabnost.