Rovando cars pomaga do vašega avta in vam ga vzdržuje

Kje dobite vse storitve za vaš avto in kje dobite ugoden ter super kakovosten avto? Odgovor je Rovando Cars podjetje, ki se ukvarja s prodajo avtomobilov, novih in rabljenih, z uvozom avtomobilov, servisiranjem, nego vozil in financiranjem, če potrebujete kredit, da pridete do svojega avta. Nov avto je kar zalogaj, zato je dobro, da ga morebiti vzamete na kredit pa je potem lažje plačevati mesečno. Rabljen avtomobil je tudi izjemno kakovosten, lahko je kot nov in je bistveno cenejši od novega. Zato se splača povprašati po takem avtu. Uvoženi avtomobili so sploh cenejši, ker je čez mejo večji trg in imate na voljo veliko več znamk ter modelov, kot pri nas. Če pri nas ne najdete zase pravega avta, se ga splača uvoziti, kar vam naredijo strokovnjaki hitro in zanesljivo.

avto
Uvoz avta ni mačji kašelj in se ga je treba lotiti s pravega konca, da vas ne ogoljufajo, če nimate izkušenj. Zato je najbolje to prepustiti izkušenim strokovnjakom, ki preverijo avtomobil da je v redu in tudi, da je legalen. Ko uredijo vse papirje za vas in tudi servis ter homologacijo, ga lahko prepišete na sebe in postanete njegov ponosni lastnik. Z vsem skupaj vas bo verjetno stalo precej manj, kot če bi ga kupili pri nas. Preverite in pokličite prodajalca, pa se dogovorite za obisk.
Ko že imate avto, ga je treba redno servisirati in vzdrževati, če hočete, da naredi tehničen pregled in da bo zdržal še dolga leta. To podjetje vam nudi zanesljiv in pošten servis vašega vozila. Če je v garanciji, vam bodo vedno vgradili originalne dele, drugače pa po dogovoru oziroma vaši odločitvi. Serviserji so hitri, odzivni in zanesljivi.
Vzdrževanje avta pomeni tudi nega avta. Lahko vam ga globinsko očistijo znotraj, da bo vedno čist in brez bakterij ter bo lepo zgledal in bo lepo dišal. Seveda vam ga lahko spolirajo in tudi zaščitijo s keramično prevleko, tako bo vaš avto imel lepo izgled in bo ohranil barvo. Če je starejši lahko odpravijo praske in mu povrnejo nekdanji izgled. Ugotovite kako.

You may also like