Prenosni žar za piknik v naravi

Tukaj je lepo vreme in vedno več se bomo zadrževali zunaj, ko bo možno se bomo tudi podali v naravo. Pričeli se bomo družit, prirejat piknike in takrat tudi si radi kaj dobrega pripravimo. Seveda takrat si ne pripravljamo sendvičev ali nedeljskega kosila, ampak poiščemo žar v naši garaži ter si zakurimo. Jedi iz žara v toplih dneh so postale kar en hit v naših življenjih. Ampak večinoma ima na vrtu tiste zidane vrtne kamine oziroma žare, ampak s temi ne moremo it povsod kamor nam srce zaželi. Nekaj o žarih si lahko preberete tudi na tej strani https://furlan.si/prenosni-zar/

prenosni žar

Najboljši je prenosni žar, saj z njim lahko potujemo povsod, se ustavimo nekje v naravi, nekje ob reki in si pripravimo prijetne jedi. Zakaj bi vedno piknike morali prirejat doma, če pa se lahko odpravimo nekam v naravo. Seveda moramo gledat, da za nami narava ostane čista, da vse pospravimo in da ne ogrožamo drugih. Prenosni žar nam že samo ime pove, da je prenosni in ga lahko prenašamo povsod. Najboljše, da poiščete takšnega, ki je na plin, da ne rabimo ognja, da res ne ogrožamo nekje narave. Tak žar je zelo priporočljiv, ga naložimo lahko v avto in se odpeljemo kamor nam srce se zaželi. Mogoče prijatelji nimajo žara in bi radi priredili kakšen piknik. Vzamete svoj prenosni žar s sabo in piknik bo tukaj.

Ti prenosni žari ne stanejo celo premoženje, tako da si ga lahko privošči vsak, ki rad nekaj dobrega poje iz žara. Ne pomeni pa to, da je hrana iz njih kaj slabša, isto je dobra in zelo okusna. Ti žari so zelo enostavni za čiščenje, saj je plošča, kjer se pripravljajo jedi gladka in jo na koncu samo obrišemo s čisto krpo. Za vse tiste, ki radi pripravljate jedi na žaru, je prenosni žar zelo priporočljiv.