Ustvarite etikete po meri za vaše namene

Etikete so vseposvod okoli nas, vendar jih ravno zaradi te pogostosti ne “opazimo” oziroma o njih ne razmišljamo. Toda te so nekaj kar prej ali slej potrebuje vsaka organizacija, saj so odličen način označevanja produktov, dokumentov in drugih stvari. Za tiste malo bolj zahtevne pa so seveda na voljo tudi etikete po meri, ki nudijo večjo prostost.

etikete po meri

Etikete se pojavijo v številnih oblikah. Poznamo univerzalne papirne etikete, ki jih najdemo v vsaki pisarni. So etikete po meri in tako pridejo v številnih velikostih, lahko so odstranljive ali ne in so primerne za skoraj vsak tiskalnik. Nato imamo srebrne etikete, ki so odpornejše od papirnatih in so primerne za elektronske naprava, saj so odporne proti umazaniji, olju, vlago ter mehanskimi poškodbami. Za namene označevanja inventarja imamo prav tako na voljo posebne etikete namenjene samo temu. Za registratorje so na voljo etikete po meri, ki dajo fasciklom profesionalen in kakovosten videz, nam pa nudijo enostaven pregled nad dokumentacijo. Pisma so tudi deležna pozornosti. Z etiketami za pisma si lahko zagotovimo varno dostavno. Te etikete so prilagojene vsem velikostim in oblikam ovojnic in pridejo v različnih konfiguracijah. Lahko so odstranljive, prosojne ali bele in narejene iz različnih materialov, odvisno od tega kaj vam ustreza. Za pakete lahko uporabite temu namenjene etikete po meri, ki so odporne na vse vrste vremenskih vplivov, ter dajejo profesionalni videz. Vsebujejo lahko celo nasvete za dostavljalce. Dandanes lahko naročite tudi etikete, ki imajo vdelane AM in RFID čipe, kater lahko opremite z različnimi podatki.

Kar se etiket tiče, vam ni potrebno skrbeti, da ne boste našli tiste prave za vaše potrebe saj je izbire na kupe. V najslabšem primeru boste lahko naročili etikete po meri, ki pa vam bodo najverjetneje koristile dosti bolje kot pa tiste etikete, ki so narejene za bolj splošno uporabo.