Dvižna garažna vrata

Ste se naveličali navadnih garažnih vrat in hrepenite po novih dvižnih garažnih vratih?

Ko se gradi nova hiša, oziroma , ko se hiša prenavlja, damo velik pogled na zunanji izgled hiše, saj to vsi vidijo. Kot največji element hiše na vizualni pogled so zagotovo dvižna garažna vrata, ki se vidijo od daleč, zato jih tudi skrbno izberemo, naš objekt bodo krasila kar nekaj let, zato si za izbiro vzamemo dovolj časa in se tudi posvetujemo s svetovalcem. Trgovina Adoor vam omogoča bogat izbor denarno ugodnih dvižnih garažnih vrat, ki kljub temu zdržijo dolgi čas. Prednost Adoor dvižnih garažnih vrat je to, da lahko izbiramo med različnimi zasteklenitvami vrat, ponujajo veliko izbiro barv in dizajnov; lahko izbiramo med različnimi površinami. Lahko izberemo tehnične rešitve, kot so tesnila, ključavnice,… Poleg vsega tega, nam garažna dvižna vrata Adoor omogočajo varnost, izolacijo, stabilnost in enostavno montažo, ter skladnost z našo hišo, z našim objektom.

Ob nakupu dvižnih garažnih vrat vam omogočajo veliko kakovost in kvaliteto, 10-letno garancijo, natančnost, tiho delovanje ob odpiranju/ zapiranju,… Dvižna garažna vrata so lahko nameščena horizontalno, kjer je varnost ljudi zagotovljena maksimalno, ali pa vertikalno, kjer vzmeti zavzemajo minimalni prostor.

Če se vam kadarkoli poraja kakšno vprašanje o dvižnih garažnih vratih, lahko strokovnjakom pišete na njihov email račun, in z veseljem vam bodo odgovorili. Za bolj natančno posvetovanje pa lahko na spletni strani rešite obrazec, napišete svoje želje, kasneje pa se z njimi posvetujete. Na njihovi spletni strani si lahko ogledate tudi veliko slik Adoor dvižnih garažnih vrat različnih barv in dizajnov. Adoor pojetje sodeluje z veliko poslovnimi partnerji. Poleg dvižnih garažnih vrat vam omogočajo tudi nakup vhodnih vrat, industrijskih vrat, ter različno pogonov in dalinjcev.

Kontaktirate jih lahko preko telefonske številke 03/620 97 25, ali pa preko gmaila, ki ga najdete na njihovi spletni strani. Obiščete jih lahko tudi na Koroški cesti v Velenju od ponedeljka do petka.