Brusilni stroj primeren za vsako mizarsko delavnico

V mizarski delavnici je nepogrešljiv brusilni stroj za obdelovanje lesa, še posebej tračne brusilke. Če brusilni stroj potrebujete tudi vi, potem kliknite na spletno stran https://www.lestroj.si/si/108-tracne-brusilke, preverite ponudbo in naročite tračno brusilko, ki jo potrebujete.

Na tržišču so različni brusilni stroji, podjetje Lestroj ima na voljo različne tračne brusilke za brušenje, ki so eden izmed primarnih strojev v vsaki mizarski delavnici. Poglejmo zdaj nekaj njenih lastnosti in funkcij. Tračna brusilka ima običajno dolžino delovne mize od 2200 mm do 3000 mm in je premična naprej in nazaj. Po dolžini je možno nastaviti brusni tampon z ročico. Trak je mogoče napeti s pomočjo vzmeti, sama menjava je sicer zelo enostavna.

brusilni stroj

Brusilni stroj v obliki tračne brusilke je primeren za vsako mizarsko delavnico.

Brusilni stroj – uporaba
Brušenje na stroju poteka preko dolgega brusnega traku in s pomočjo premikajoče horizontalne delovne mize po x in y osi. Les odvzemamo preko pritisnega tampona, ki je nameščen na linearno vodilo, da se lažje premila levo in desno.

Brusilni stroj – različnih delovnih dimenzij in znamk
Tračne brusilke so običajno v delovnih dimenzijah 2200/2500 ter 3000 mm, po želji vam podjetje Lestroj dobavi tudi krajše, 1000 mm delovne dimenzije. Oprema posameznega stroja se prilagaja glede na vaše želje in potrebe, saj v podjetju lahko izbirajo med motoriziranim dvigom/spustom delovne mize ter tudi njeno osvetlitvijo, frekvenčnim pretvornikom na glavnem motorju, L/D vrtenje traku ter uporabno delovno višino. Brusilni stroj vam v podjetju dobavijo različnih modelov, dimenzij in tudi znamk (SCM Group in HOUFEK).

V podjetju Lestroj že več kot 30 let skrbijo za kakovostno in celovito ponudbo, za vse mizarje, podjetja in za vse, ki se ljubiteljsko ukvarjajo z obdelavo lesa. Nudijo vam svetovanje pri nakupu, predstavijo vam delovanje stroja, montažo, šolanje na kupljenem strojo ter vzdrževanje. Zato ne odlašajte in preverite ponudbo ter najdite brusilni stroj, ki ga potrebujete za svoje delo. Verjemite, ne bo vam žal.