Bohinj – apartma ali koča? Izbira je vaša!

Po napornih dneh je oddih vedno dobrodošel. Vsak ima svojo idejo, kakšen je njegov idealen dopust in medtem, ko nekaterim odgovarja bližina morja, drugi prisegajo na čist gorski zrak. Odločite se za najem na www.alpik.si, če prisegate na naravo v osrčju Julijskih Alp in Triglavskega narodnega parka. Bohinj je namreč zaradi svoje lokacije izjemno priljubljena lokacija, kjer si lahko resnično odpočijete. Izbirate lahko med različnimi vrstami nastanitev. Končna izbira je odvisna od vsakega posameznika, saj se ljudje med seboj razlikujemo in vsak ima svoje pogoje, zaradi katerih se odloči za določeno vrsto nastanitev. Bohinj apartma hiške Alpik ponujajo vrsto različnih apartmajev, lahko pa se odločite za hiško oz. kočo, kjer se boste počutili kot doma. Konec koncev je izbira vaša!

bohinj apartma

Izberite prenočišče zase

Pri izbiri nastanitve za vaš dopust je največjega pomena, da vam je nastanitev že na prvi pogled všeč. Tako boste še bolj navdušeni nad težko pričakovanim dopustom. Če se odločite, da želite obiskati Bohinj, apartma oz. drugo obliko nastanitve najdete takoj. Vendar pa je tu vprašanje, ali bo nastanitev opremljena po vaših standardih in vam ponujala to, kar od nastanitve pričakujete.

Že pred rezervacijo preverite, za koliko oseb je nastanitev primerna, da ne bo kdo ostal brez postelje. Prav tako preglejte slike nastanitve, saj naj bi te predstavljale dejansko stanje. Preverite tudi, kaj nastanitev ponuja, da s seboj ne nosite nepotrebnih pripomočkov in lahko za ceno izkoristite čim več.

Prenočišča Alpik

Alpik prenočišča najdete v kraju Bohinj. Apartma nastanitve in hiške so namenjene res tistim, ki si želijo doživeti Bohinj v vsej svoji mogočnosti. Postavljene so namreč v samem središču Bohinja in so odlično izhodišče za mnoge dejavnosti, ki so tam priljubljene, pa naj bo to pohodništvo, kolesarjenje ali pa uživanje v razgledu.

Vse Bohinj apartma nastanitve Alpik in hišice se nahajajo v bližini Bohinjskega jezera, po katerem je Bohinj najbolj poznan. Prav tako pa zelo blizu tudi smučarsko središče Vogel, ki je najbolj popularno pozimi. Čudovit razgled na neokrnjeno naravo in okolico vam ne uide, prav tako pa boste tam začutili pravi mir, ki ga v mestu težko doživite.

Očarala pa vas bo tudi zunanjost in notranjost Bohinj apartma nastanitev in hišk Alpik. Zgrajene so bile z mislijo na prepoznavni alpski stil, ki je značilen za ta del Slovenije. Predvsem boste opazili visoko prisotnost lesa, ki je del tradicije in daje nastanitvam poseben pečat. Kljub tradicionalnosti, pa ne bo manjkalo vseh sodobnih pripomočkov, ki ste jih navajeni od doma.

Bohinj apartma hiške Alpik

Bohinj apartma hiške Alpik ponujajo kopico različnih apartmajev za vsak okus. Izbirate lahko med različnimi apartmaji, ki so namenjeni vse od dvema do šestim osebam. Glede na število oseb se velikost apartmajev spreminja in nekateri imajo tudi teraso ali balkon. Kljub temu, da so apartmaji del večjega objekta, lahko pri vseh pričakujete privatni vhod, kar daje določeno stopnjo zasebnosti.

Bohinj apartma hiške Alpik imajo lastno brezplačno parkirišče, obkrožene pa so z vrtom za posedanje in uživanje v naravi. Nahajajo se v neposredni bližini Bohinjskega jezera in so odlično izhodišče za vse aktivnosti, ki jih Bohinj ponuja.

Vsak od apartmajev Bohinj apartma hišk Alpik ima svoj čar, saj kljub podobni tradicionalni notranjosti, male spremembe določajo, komu se bo posamezen apartma prikupil. Apartmaji so primerni tako za pare, družine in skupine prijateljev. Vsi so opremljeni s centralnim ogrevanjem, kuhinjo z jedilnim kotom in lastno kopalnico. Poskrbljeno je tudi za posteljnino in brisače, skrbeti pa vam ne bo treba niti za toaletni pribor in ostale potrebščine, kot sta likalnik ali sušilec za lase. Pozabljeno ni niti na brezžični internet in televizijo.

Chalet (hiška) Zlatorog

Chalet Zlatorog je odlična hiška za vse, ki želijo v naravi izkusiti luksuz. Hiško Zlatorog najdete tik ob Savici in je od Bohinjskega jezera oddaljena le nekaj minut hoje. Velja za odlično izhodišče za kolesarje ali pohodnike, izberete pa si lahko tudi druge oblike preživljanja prostega časa.

Hiška Zlatorog ima zasebni vhod, je primerna za štiri osebe in ponuja res nepozabno izkušnjo. Oddahnete si lahko v savni, lahko uživate v dnevnem prostoru s kaminom ali pa občutite naravo na terasi z velikim vrtom. Tako kot Bohinj apartma hiške Alpik boste v notranjosti našli vso potrebno opremo, vključno s televizijo z ravnim zaslonom, sušilcem za lase in likalnikom.

Chalet (koča) Tisa

Chalet Tisa je brunarica oz. koča, ki stoji v neposredni bližini smučarskega centra Vogel, zato ni čudno, da je izjemno priljubljena pozimi. Iz vseh strani Chalet Tiso obkrožajo razgledi na Ukanc in bližnje vrhove.

Koča je primerna za do šest oseb, saj se v njej nahajata kar dve spalnici z dnevnim prostorom in dve kopalnici. V kopalnici in kuhinji ne manjka vseh potrebnih pripomočkov za vsakdanje življenje, tako da vam za to ni potrebno skrbeti.

Tako kot Bohinj apartma hiške Aplik in Chalet Zlatorog, imate tu privatni vhod. Svoje dneve si lahko krajšate s televizijo z ravnim zaslonom in brezžičnim internetom, lahko pa se odločite za uživanje v naravi iz terase ali balkona. Uporabite lahko tudi opremo za peko na žaru in si v osrčju Bohinja pripravite počitniški piknik.