Avtodom in prikolica vam data popolno svobodo

Avtodom in kamp prikolica sta zadnje čase izjemno cenjena za počitnice. Izdeluje ju Carthago Slovenija, ki ju tudi prodaja ali pa daje v najem, kar je še bistveno bolj poceni, kot sam nakup počitniškega vozila. Za kaj se boste odločili, pa je od vas odvisno, od vaših potreb in želja ter seveda od finančnega stanja, v katerem ste trenutno. Seveda se je treba odločiti za pravo velikost prikolice ali avtodoma, da boste lahko vsi počitnikovali, ki ste v družini. Če ste samski ali v dvoje, lahko nabavite manjša vozila z manj ležišči ali pa tudi večja, če bi želeli imeti kar največ udobja. Morda tudi ne veste, če boste kmalu dobili naraščaj, potem se splača kupiti večje vozilo že prej, preden ga otrok preraste.

avtodom

Ta nakup morate kar dobro pretehtati. Kamp prikolica je namenjena drugim ljudem, kot avtodom. Kamp prikolica je lahko tudi dlje časa nekje, medtem, ko se vi z avtom peljete naokoli in ste bolj mobilni, kot bi bili z avtodomom. Tako vašega premičnega doma imate vedno pri sebi, kar pa je bistvena prednost avtodoma, ker lahko z njim kjer koli ste parkirate, prespite in imate vse udobje svojega doma kar tam na parkirišču ali v naravi.

Za mlade ali za tiste, ki nimate dosti denarja se splača kupiti rabljeno počitniško vozilo, ki je staro do največ pet let, ker boste zanj odšteli dosti manj, kot za novo. Velikokrat imajo na zalogi in na razpolago dovolj različnih vozil, vendar se čim prej pozanimajte, ker so ta vozila kar precej iskana. Bliža se pomlad in ljudje bodo hoteli imeti svoje počitniško vozilo, kot sta avtodom ali kamp prikolica za nepozabne in svobodne počitnice.

Tisti, ki ne marate omejitev, boste gotovo veseli tega, da si lahko počitnice privoščite brez omejitev ter spite, ko hočete in jeste, ko vas je volja ter delate, kar želite. Če vam nekje ne bo všeč, enostavno vzamete pot pod kolesa in se odpeljete naprej. Če vam je kje bolj všeč, pa lahko ostanete kolikor želite. In ko se naveličate, greste naprej.

Prodajalci vam bodo pomagali izbrati pravo vozilo, ki ga lahko prej tudi preizkusite. Najemite ga za nekaj časa, pa vam bo res jasno, ali je to to, kar si želite, ali kaj pogrešate.