Kako lahko holesterol dieta pomaga vašemu ožilju

Holesterol dieta je nujna za to, da se vam ne zamašijo žile, ker to lahko privede do infarkta, kar je resno. Takrat je dieta v primeru težav s holesterolom nujna. Nekateri tudi ne preživijo, nekateri dobijo opornice za žile, vendar nikoli več ni enako, kot je bilo prej. Če se upošteva holesterol dieta, potem bodo vaše žile prožne kot frača vse življenje v pozno starost in se ne bodo nikoli mašile, vi pa tudi ne boste imeli prevelike teže, kar je vse posledično. Skrivnost tega, da nimate povišanega slabega holesterola je v tem, da jeste pravo hrano.

holesterol dieta

Ko se vam zamašijo žile ali se začne maščoba na njih nabirati in niso več prožne, je holesterol dieta nujna, ker se lahko vsak čas zgodi, da se vam delček maščobe odlepi in odplava po žili, če pride do srca, potem sledi srčni infarkt, katerega izid ne morete poznati. Zato že prej poskrbite, da boste zdravi, da do tega ne pride. Najboljša rastlina za odpravljanje holesterola je gotovo artičoka. Sledi ji tudi islandski lišaj. Artičoko morate uživati kot celo rastlino, ki jo dobite posušeno v zeliščni trgovini in jo meljete ter daste v hrano. Vsak dan tri žlice.

Na ta način bo holesterol dieta učinkovita, vendar nekaterim ne bo pomagala. Zakaj ne? Odvisno je od vaše ostale prehrane in kaj najrajši jeste, ter kaj vam je povzročilo holesterol. Če je holesterol nastal od preveč oreščkov, ni problema, zmanjšate oreščke in holesterol dieta bo uspešna, ker gre za rastlinsko hrano, ki je topna v vodi. Zato bi šla počasi tudi ven.

Večji problem pa je, če uživate beljakovine živalskega izvora, ki niso topne v vodi in se nalepijo na ožilje ter tam dobesedno gnijejo, ker se ne morejo predelati. Zato morate to hrano nehati uživati, če hočete, da boste imeli z dieto kakršen koli uspeh. To je preverjeno na več ljudeh in je splošno znano.