Apartmaji Kranjska Gora so čudovit oddih za vse starosti

Apartmaji v Kranjski Gori so prijetna in zabavna sprostitev za vas in vašo družino. So dobro opremljena stanovanja za vsakodnevno bivanje poleti ali pozimi in se nahajajo v centru oziroma ob smučišču, kar vam daje dobro možnost dnevnih izletov ter obisk lokalov in restavracij. Šteblaj apartmaji Kranjska Gora imajo na voljo izbiro tri apartmaje po imenih Mimi, Megi in Toni, ki lahko v udobju gostijo od 4 (Mimi) do 6 (Megi, Toni) gostov, tako družine kot prijateljev. Apartmaji imajo na voljo tudi lastne shrambe, kjer goste shranjujejo kolesa ali smuči (odvisno od letnega časa).

Apartmaji Kranjska Gora

Apartmaji Kranjska gora so postavljeni na odlični lokaciji, kjer si lahko vzamete čas zase in oddahnete od napornega dela. Nadihali se boste svežega gorskega zraka in se po želji odpravili na različne prelepe lokacije, ki vam jih ponuja gorski svet. To so na primer smaragdni Zelenci in jezero Jasna ter daljši sprehod do koče v krnici. Neštete pohodniške in kolesarske poti vam nudijo odličen način rekreacije. Če se na počitnice odpravite z otroci, vam svetujemo obisk adrenalinskega parka in Kekčeve dežele.

Po zimi imate na voljo različna smučišča in drsališče na trgu, vse to pa je od Šteblaj Apartmaji Kranjska gora oddaljeno 10 metrov. V okolici je poskrbljeno tudi za odlično kulinariko in dobra vina v okoliških gostilnah. Zato je odlično preživljanje počitnic v katerem koli času tu poskrbljeni in zagotovljeno sproščujoče.

Če bi si želeli rezervirati mesto v prostorih Apartmaji Kranjska Gora  se zglasite na njihovi spletni strani, kjer na začetku izberete željo apartmaja, nato pa določite še število oseb ter želeni termin, izpolnite še podatke o najemniku, označite način plačila, nato pa počakate na odgovor. V ceno je vključeno tudi parkirno mesto apartmajev, saj pravijo, da so za goste hoteli poskrbeti s čim manj skrbmi.