Avtodom carthago; vaš najboljši partner na potovanju

Zmagovalec Tour de France, Tadej Pogačar je velik ljubitelj kvalitetnega bivanja na cesti, zato vozi avtodom Carthago. Privoščite si njegov najem tudi vi. Marsikdo bi rekel, da gre zgolj za reklamo, vendar temu ni tako. S primerom našega najboljšega kolesarja smo želeli le poudariti kvaliteto bivanja, ki vam jo omogoča avtodom Carthago. Vrhunski športnik, ki večino leta, ko ni na kolesu seveda, preživi na poti med posameznimi tekmami je namreč najbolj verodostojen pri ocenjevanju udobja in kakovosti na cesti. Glede na to, da se avtodom Carthago očitno odlično izkaže pri dolgotrajnem bivanju, potem si lahko zamislite, kako visoko stopnjo udobja vam bo nudil na vašem počitniškem oddihu.

avtodom carthago

Najemite Carthago za vrhunsko izkušnjo

Carthago je svetovno priznan proizvajalec vrhunskih avtodomov, ki svojim uporabnikom zagotavlja nepozabno doživetje v vožnji in bivanju cel čas njihovega potovanja. Moderni avtodomi vam namreč nudijo neverjetno udobje, hkrati pa ste pri svojih odločitvah svobodni kot ptica na veji. Enostavno vsedete se za volan in že hitite svojemu novemu cilju na proti. Na potovanju z avtodomom Carthago se boste počutili tako kot bi udobje svojega doma peljali s seboj na dopust.

Avtodom vam veliko časa prihrani pri iskanju nastanitve, zahvaljujoč vedno večji priljubljenosti takega načina dopustovanja, pa boste postajališča in kampe našli že skoraj na vsakem koraku. Tako boste svoj čas na dopustu lahko bolj kvalitetno porabili za svojo družino ali druženje s prijatelji. Dodatno sproščenost na poti zagotavlja tudi dejstvo, da lahko s seboj na pot vzamete vse, za kar menite, da bo vaš oddih še dodatno popestrilo – kolesa, napihljivi čolni, smuči in smučarska oprema. Avtodom pa vam zagotavlja celo sproščene večere ob gledanju televizije.

Carthago vam ponuja avtodome, bodisi za dve ali štiri osebe. Če se tudi vi spogledujete z najemom tega luksuza na štirih kolesih, potem vam svetujemo, da pošljete povpraševanje in se na svoj naslednji oddih odpravite z vašim novim cestnim spremljevalcem.