Naj vas vrhunska posteljnina zaziba v sproščujoč spanec

Posteljnina je del dobrega spanca, ki je ključni del za zdravje. Dolgo spanje dokazano pomlajuje celice in človeka, zato manekenke dolgo spijo, ker to vedo. Da bi udobno spali pa je izbira udobne posteljnine eden od pomembnih faktorjev, zato vedo zberite tako, ki diha, je zračna, naravna in diši. Kakovostna in naravna posteljnina vas bo varovala pred pršicami, ker se ne bodo zaredile v njej. Dihala bo z vašo kožo, ker se človek med spanjem poti in mora pot izhlapeti v prostor in ne se nabirati na koži lai posteljnini, ker potem to začne tudi smrdeti. V takem ne boste dobro spali.

posteljnina

Čista in udobna posteljnina vas bo zazibala v spanec. Dober material boste lahko tudi super oprali že na nižjih temperaturah. Se težje suši, kot sintetika, je pa zato toliko bolj udoben. Sintetika tudi povzroča elektriko oziroma statiko okoli telesa, kar tudi krajša spanec. Vedno izberite ali bombaž, svilo, frotir, ki je topel ali lan in konopljo. Slednja dva materiala sta groba in se priporočata ljudem, ki imajo radi tako posteljnino in niso občutljivi.

Da bi bila posteljnina za vas res prava, morate izbrati tudi pravo dimenzijo glede na prešite odeje, posteljo in glede na to, koliko udobja potrebujete. Nekateri se rad kar zavijejo v odejo, zato potrebujejo veliko posteljnino. Nekateri se stiskajo pod dvojimi prešitimi odejami. Drugi pa imajo radi odkrito le telo in majhne odeje.

Dobra in kakovostna posteljnina pomeni tudi to, da je lepa in lična, da se dobro počutite v takem prostoru. Nekateri imajo radi, da je svetla, drugi, da je temna. Vsekakor pa mora biti prostor za dober spanec zatemnjen. Za spanje je najboljše, da je barva posteljnine temnejša in bolj umirjena, ali pastelnih barv, morda pisana rožnata in podobno. Najbolj nas v spanec zazibajo barve kot je modra, črna, vijolična in temno zelena.