Do zdravnika specialista je mogoče priti v le nekaj dneh

Si tudi vi želite hitro priti do obravnave pri zdravniku, a kaj, ko čakalnim vrstam v javnem zdravstvu kar ni videti konca? Obiščite spletno stran www.medartis.si, kjer lahko izberete svojega zdravnika z najrazličnejših področjih in, kar je najbolje, na vrsto boste prišli zelo hitro.

Do osebnega zdravnika se nekako še da priti (razen, če nimate izbranega osebnega zdravnika, potem imate lahko velike težave), a do ostalih specialistov je včasih zelo težko priti, sploh za storitve, ki so zelo obremenjene s pacienti. Čakalne vrste so za določene storitve tako dolge, da se človek že naveliča čakati in si poišče zasebnega specialista, do katerega je mogoče priti v le nekaj dneh. Ena izmed zasebnih klinik je tudi Medicinski center Medartis, ki vam ponuja številne zdravstvene storitve. Ustanovitelj centra je svetovno priznani kardiovaskularni in torakalni kirurg, prof. dr. Igor Gregorič. Medicinski center vam ponuja storitve na področju estetske kirurgije, ginekologije, radiologije, pulmologije, dermatovenerologije, plastične rekonstrukcijske kirurgije, ortopedije, travmatologije, športne medicine in fizioterapije ter nevrologije. Zaposleni so zares vrhunski strokovnjaki, zato ste lahko prepričani, da boste obravnavani zares kakovostno in boste skupaj z zdravnikom specialistom našli ustrezno rešitev za vaše težave. Vse, kar morate storiti je, da obiščete njihovo spletno stran, pogledate zdravnike, izberete zdravnika, ki deluje na področju, ki ga potrebujete in se elektronsko ali pa po telefonu naročite na želeni termin. Nato se morate le še odpeljati do medicinskega centra in to je vse. Nikar ne čakajte na obravnavo v javnih zdravstvenih zavodih, saj se vam lahko stanje bistveno poslabša, preden boste sploh na vrsti, česar pa si zagotovo ne želite.

medartis

V Medicinskem centru Medartis vam je na voljo veliko različnih storitev.

Javno zdravstvo se sooča s preveliko obremenjenostjo, zato so čakalne vrste vse daljše. Ljudje pa si želimo hitre in učinkovite obravnave za svoje probleme in tukaj se nam ponujajo zasebne klinike in centri, ki nam omogočajo, da do obravnave pri zdravniku pridemo v le nekaj dneh.

You may also like