Tepihi za naš avtomobil

Nekoč so po stanovanjih imeli ljudje po tleh tepihe. Ampak danes se tepihi vse bolj umikajo iz domov, saj ljudje mislijo da se v njih ujema samo nesnaga in prah. Vedno več ljudi pa je danes tudi že alergičnih na prah, zato tepihov ne morejo imet po stanovanju. Obstajajo pa nekje, kjer pa se res skoraj ne moremo izogniti tepihom. To so naši jekleni konjički, kjer pa nam res so v veliko pomoč, če lahko tako rečemo. V trgovini Silux imate veliko izbiro vseh vrst tepihov za naš avto.

tepihi

Spet bo nekdo pomislil na nabiranja prahu v našem avti. Ampak večinoma nas ve, da to ni več tako, saj obstajajo v avtih gumijasti tepihi, kjer pa se res prah ne zažira v njih. Večinoma danes že, ko kupimo avto ali to novi ali rabljen se tepihi nahajajo v avtu. Zato nam še za to ni treba skrbeti. Večinoma so že vsi narejeni po merah za vsak avtomobil. Tudi narejeni so tako, da se ne drsajo po tleh, imajo pritrdilne čepe. Najbolj nerodno bi bilo, če bi se drsali in bi se med potjo podrsali pod stopalko. Takrat pa bi lahko prišlo do neprijetne nesreče. Zato pa so proizvajalci tudi za take stvari poskrbeli. Dobijo pa se za celoten avto, kot spredaj tako tudi zadaj. Saj naši otroci včasih znajo tudi v avtu naredit ne najbolj čisto. Tako pa je najbolj lažje, vzamemo doma tepih iz avta in ga očistimo.

Ker pa so narejeni iz gume, vas ne rabi skrbeti da so iz strupenih mas. Vse je zelo prijazno človeku, je iz takšnega materiala, da v njih ni strupenih primesi. Ker pa tudi guma včasih nima prijetnega vonja, se to pri tepihih ne voha. So res za naš avto zelo priporočljivi za vse letna čase. Zelo prav nam pridejo tudi v dežju ali snegu, saj jih vzamemo ven in posušimo.

You may also like