Rešitev za težke šolske torbe za 1. triado

Težke šolske torbe niso nič novega – že več let se pritožujemo nad njihovo težo. Več o šolskih torbah si lahko preberite na naslovu https://www.rolljet.com/si/blog/solske-torbe-za-prvo-triado/. Čeprav starejši otroci še nekako zmorejo nositi težje torbe na krajše razdalje, pa to močno škodi najmlajšim učencem, ki so šele stopili v svet šole. Sodobni šolski sistem žal doslej ni našel ustreznega odgovora na težave, ki jih povzročajo šolske torbe za 1 triado, ki tehtajo tudi do 12 kg, in negativno vplivajo na normalen razvoj najmlajših učencev.

šolske torbe za 1 triado

Inovativna rešitev – RollJet skiro s prilagojeno torbo

Ker uradni sistem ni ponudil rešitve, so se pri podjetju Ham odločili, da ukrepajo sami. Predstavljajo vam inovativen koncept – RollJet. Gre za poseben skiro, na katerega je pritrjena posebej prilagojena in ergonomsko oblikovana šolska torba. S tem rešujejo problem težkih torb, saj otroci zdaj ne samo, da ne občutijo teže bremena na svojih ramenih, ampak se lahko tudi vozijo do šole. RollJet omogoča otrokom, da se z veseljem odpravijo v šolo, kar pozitivno vpliva na njihovo motivacijo in razvoj.

Problem težkih šolskih torb za prvo triado

Verjetno se sprašujete, zakaj bi svojemu šolarju sploh kupili skiro RollJet, saj ste tudi vi v svojih časih v šolo hodili peš in s šolsko torbo na ramenih. Danes ste odrasli v krepke osebe s popolnoma zdravo hrbtenico, zato bi pričakovali, da ni nobene potrebe po spremembi. Vendar pa razmere v šolstvu niso stalno enake. Šolski sistem, šolska gradiva in zahteve so se znatno povečale, kar vodi v resne težave, ki jih doživljajo naši najmlajši učenci.

Breme šolskih torb za prvo triado

Ali ste vedeli, da šolske torbe za 1 triado v nekaterih primerih tehtajo celo več kot 10 kilogramov? Učbeniki, zvezki in obsežno gradivo, ki ga morajo nositi, imajo velik doprinos k teži šolskih nahrbtnikov. To nošenje težkih bremen na hrbtu, še posebej pri mlajših otrocih, ki se jim hrbtenica še vedno razvija, lahko povzroči bolečine, nepravilno držo in v hujših primerih celo trajne poškodbe. Zdravniki vse pogosteje opozarjajo, da se med otroki in mladimi vse pogosteje pojavljajo okvare hrbtenice in težave z ledvenim delom ter ramenskim obročem, kar zahteva takojšnjo pozornost in rešitev problema.

Rešitev za pretežke šolske torbe prve triade

Pretežke šolske torbe za 1 triado predstavljajo pomembno tveganje za zdravje vaših najmlajših otrok. Čas je, da naredite korak k bolj zdravemu vsakdanu vaših šolarjev. Skiro RollJet s snemljivo šolsko torbo je inovativni pripomoček, ki ponuja več različnih funkcionalnosti – kot skiro, torba ali kombinacija obeh.

Ko nošenje težke šolske torbe za 1 triado ni več problem

Skiro RollJet ne omogoča le lažjega prenašanja težke šolske torbe za 1 triado, ampak prinaša tudi številne druge možnosti, ki preoblikujejo vsakdanjo pot v šolo v pravo zabavo na treh kolesih. Po pouku RollJet postane športno prevozno sredstvo, ki otroka popelje na različne interesne dejavnosti, na igrišče ali pa mu omogoči osvežilen postanek za sladoled. S to inovativno rešitvijo je otrokova pot do šole ne samo lažja, ampak tudi bolj zabavna in privlačna.

Varnost na prvem mestu – RollJet s 3 kolesi za večjo stabilnost

Sprva se morda zdi, da je skiro prevozno sredstvo, ki ni najbolj varno za vožnjo v šolo. Vendar je RollJet zasnovan drugače – s tremi kolesi, ki zagotavljajo večjo stabilnost in varnejšo vožnjo. To pomeni, da staršem ni treba skrbeti, saj je varnost otrok med vožnjo s RollJet-om na prvem mestu, kar omogoča brezskrbno in varno potovanje do šole.