Pestra in kakovostna izbira ter ugodne cene rolet

Rolete Roltek so izvrstni sistemi, ki jih je po vaši želji mogoče tudi popolnoma avtomatizirati. Za te rolete cena ni vnaprej določena, odvisna je od posameznega objekta. Rolete (cena je odvisna tudi od vaših želja) so idealne za zaščito pred vročino poleti, hrupom od zunaj, nezaželenimi pogledi, vlomom in izgubo toplote skozi okna. Če razmišljate, da bi bil vaš naslednji nakup rolete, cena ni vnaprej določena, saj so vam na voljo številne različice rolet, ki se prilagajajo vašim željam in razmeram vašega doma. Kljub temu pa lahko pri podjetju Roltek zagotovijo, da se boste z izbiro kvalitetnih rolet odločili za dolgoročno investicijo, ki je ne boste obžalovali, ker boste kmalu lahko ugotovili, da je vaše bivanje doma postalo bolj udobno in sproščujoče.

Rolete – cena je primerna kakovosti in prilagodljivosti

Rolete imajo številne pozitivne lastnosti, zlasti kvalitetno senčenje in popolno zatemnitev notranjih prostorov, učinkovito zaščito pred radovednimi pogledi, škodljivimi sončnimi žarki in različnimi vremenskimi vplivi ter kakovostno toplotno in zvočno izolacijo. Pri njih so na voljo različne vrste rolet, ki so vsaka izdelana za svoj namen – predokenske, nadokenske, poševne in rolete za strešna okna. Ko se odločate za rolete, cena naj ne bo edino pomembno merilo, temveč tudi vrsta rolet, ki jo izberete in razmere na terenu. Če v izboru niste prepričani, vam radi pomagajo pri izbiri rolet, ki bodo najbolje ustrezale vašim željam in vaši hiši. Njihove rolete (cena naj ne bo glavni dejavnik pri izbiri) so izdelane individualno, kar pomeni, da jih lahko veliko prilagodijo vašim željam, videzu vaše hiše in funkcionalnostim, ki jih želite. S tem bodo poskrbeli, da bodo sijale v vsem svojem sijaju. Za rolete cena se določi individualno, glede na vse vaše želje in zahteve.

Rolete cena

Certificirani produkti zagotavljajo odlično kakovost in zanesljivost, zato vam nudijo 5-letno garancijo na vaš novi izdelek. Poleg tega so produkti energetsko učinkoviti in lahko prihranijo do 30% energije, kar vam lahko prinese tudi zmanjšanje stroškov. Njihovi produkti zagotavljajo tudi varnost, saj so zasnovani za zaščito pred vlomom in poškodbami stekla. Prav tako pa nudijo zaščito pred vremenskimi vplivi, kot so vročina in bleščanje. Produkti so popolnoma v skladu s potrebami in zahtevami strank, zato ponujajo enostavno nadgradnjo z integriranim komarnikom. Na voljo so izdelki, ki so izdelani po meri, tako da lahko izberete dimenzijo in barvo, ki se najbolj prilegata vašemu objektu.

Predokenske zunanje rolete – popolna zaščita in udobje za vaš dom

Predokenske zunanje rolete so odlična izbira za sanacije in novogradnje ter se lahko uporabljajo tudi na objektih, kjer predhodno senčenje ni bilo predvideno. Če razmišljate, da bi namestili zunanje rolete, cena ne bo enotna, saj so rolete prilagojene specifičnim zahtevam in željam posameznega kupca. Zagotovo pa so zunanje rolete dostopne in nudijo številne prednosti. Poleg popolne zaščite pred svetlobo, predstavljajo odlično izolacijo proti temperaturnim spremembam in zvoku ter zaščito pred radovednimi pogledi. Predokenske zunanje rolete so trdne in zahtevajo le minimalno vzdrževanje. Prav tako pa so zelo prilagodljive in nudijo vam številne možnosti nadgradnje. Ko izbirate rolete, cena morda ni glavni faktor, saj se bo vaša investicija izkazala za dolgotrajno in uporabno še leta in leta.

Predokenske zunanje rolete so genialna ideja, saj omogočajo namestitev roletnih omaric pred okno brez poseganja v obodni zid, kar pomeni, da ne pride do toplotnih mostov. Pri tem se omarice enostavno pritrdijo na okenski okvir, kar omogoča hitro, preprosto in čisto montažo. Poleg energetske učinkovitosti, ugodnega vpliva na okolje in zmanjšanja stroškov energije, lahko predokenske zunanje rolete izboljšajo tudi udobje bivanja. Izdelki so na voljo v številnih različicah, ki se popolnoma prilagodijo potrebam in željam stranke. Izbirate lahko med različnimi oblikami in velikostmi roletnih omaric ter med širokim izborom barv in barvnih kombinacij, ki bodo zagotovo očarale. Enostavna montaža in velika prilagodljivost vam zagotavljata, da boste z nakupom predokenskih zunanji rolet zadovoljni še vrsto let.

Enostavna rešitev za nove gradnje in sanacije, z najvišjo izolativnostjo

Z uporabo nadokenskih rolet Roltek, lahko brez skrbi računate na najvišje izolativne vrednosti. Nadokenske rolete so primerne za novogradnje in menjave oken, saj jih je enostavno namestiti skupaj z oknom. Vse roletne sisteme Roltek odlikuje visoka toplotna in zvočna izolacija, kar jih naredi primerno izbiro za različne zasebne in javne objekte. Lahko izbirate med nadokenskimi sistemi s plastičnimi omaricami iz večkomornih profilov, izoliranimi s stiroporjem ali sistemom Puro 2.XR, ki je izdelan iz posebne poliuretanske pene. Z nadokenskimi roletami boste dobili moderno in estetsko dovršen izgled ter hkrati poskrbeli za visoko izolativnost vašega objekta.

Rolete za okna nepravilnih oblik

Zahvaljujoč aluminijastim lamelam, ki so brez svetlobnih luknjic, so zelo stabilne in imajo izjemne energetske lastnosti. Z roletami za okna nepravilnih oblik Roltek boste lahko uživali v zaščiti pred vremenskimi vplivi, mrazom in hrupom, tudi v prostorih z okni nepravilnih oblik. Roltek vam ponuja številne posebne rešitve za senčenje oken nepravilnih oblik. Imajo strokovno osebje, ki vam bo z veseljem svetovalo in skupaj z vami našlo najboljšo rešitev za vašo situacijo. Visoko kakovostne rolete za strešna okna so na voljo v standardnih barvah in dimenzijah, ki jih uporabljajo vsi priznani proizvajalci strešnih oken. V primeru netipskih strešnih oken vam lahko izdelajo rolete po meri. Rolete so narejene iz aluminija in zato zagotavljajo dolgo življenjsko dobo. Funkcionalna oblika pa preprečuje zastajanje dežja ali snega na roleti.