Prodaja Honda vozil

V avtohiši Žibert jim prodaja Honda vozil  predstavlja strast in poslanstvo. Ravno zaradi načina njihovega dela s strankami in profesionalnega pristopa, je prodaja Honda vozil v Sloveniji vedno bolj priljubljena. Honda je znamka, ki slovi po svoji kvaliteti in vzdržljivih vozilih. Odločitev za pooblaščenega prodajalca pa je vaša naložba v prihodnost. Tako boste točno vedeli, kakšno vozilo kupujete, saj je prav vsak avtomobil v salonu temeljito pregledan.
prodaja Honda
Žibert d.o.o. je avtohiša s tradicijo in dolgoletnimi izkušnjami s področja Hondinih vozil. So tudi pooblaščeni serviser, kjer je vaš jekleni konjiček vedno deležen le vrhunske obravnave. Prodaja Honda vozil tako ni le posel, ampak delo, ki ga njihovi strokovnjaki opravljajo srčno in predano.

Vse na enem mestu

Z odločitvijo za Avtohišo Žibert, boste dobili le najboljšo in celostno storitev. Njihova poglavitna dejavnost je prodaja novih Hondinih vozil in pooblaščena servisna storitev. Tuja pa jim ni niti prodaja Honda rabljenih in testnih vozil, ki so temeljito pregledana in v odličnem stanju. Svoj bodoči avtomobil lahko kadarkoli preizkusite na testni vožnji, ki vam bo še toliko bolj razjasnila situacijo in pomagala pri končni odločitvi. Izberite svojega najljubšega jeklenega konjička in se zapeljite z njim. S pomočjo strokovnega svetovanja in ugodnih ponudb pa bodo pri Žibertu poskrbeli, da bo izbran osebni avtomobil zagotovo že kmalu stal pred vašim domom.
Seveda pa se tu vaše medsebojno sodelovanje ne konča. Svetovanje in pomoč vam bodo strokovno usposobljeni svetovalci in mehaniki nudili tudi takrat, ko boste z vašo novo Hondo že uživali na cesti. Kadarkoli jih lahko kontaktirate za nasvet ali pomoč. Vsako leto pa se boste srečali tudi na rednem servisu, ki vam ga bodo kakovostno in vrhunsko opravili.
Upoštevanje tradicije, stava na znanje in strokovnost ter neverjetna prilagodljivost strankam so razlogi, zaradi katerih Avtohiša Žibert vsakodnevno pridobiva nove stranke, stare pa seveda uspešno ohranja. Trendom sledi tudi njihova široka ponudba Hondinih vozil, ki jo vsako leto oplemenitijo z novimi izboljšanimi modeli. Ta večkrat nagrajeni nemški avto leta je primeren za vse voznike s stilom, ki prisegajo na udobje in vrhunsko kakovost. Če se v opisu najdete tudi vi, potem je čas, da obiščete to priznano avtohišo. Dovolite si, da vas zapelje eleganca.