Različni pakirni materiali in njihova uporaba

V kolikor je vaš izdelek potrebno zaščititi, ali za čas transporta ali pa morebiti pred zunanjimi vplivi iz okolja potem se obrnite na podjetje Kamm trade – vse o podjetju. Omenjeno podjetje vam lahko ponudi ustrezno rešitev pri iskanju pakirnega materiala. Na podlagi večletnih izkušenj vam bodo v podjetju ustrezno svetovali in zagotovili prave materiale.

V osnovi so pakirni materiali zadolženi za varovanje izdelka pred morebitnimi poškodbami tekom izdelave ali pa transporta. Izbrani pakirni materiali, oziroma embalaža je pomemben del vašega izdelka. Nudi mu tako ustrezno zaščito, obenem pa skrbi za promocijo vašega podjetja. Naj vam ne bo tuja ideja po tem, da lahko izbrane pakirne materiale s pridom izkoristite kot zelo efektivno oglaševalsko sredstvo. Na ta način dejansko dosežete večje število končnih kupcev. Kaj kmalu tako ugotovite pomembnost izbire pravega pakirnega materiala. Povratne informacije s tržišča lahko dobite tudi preko izbranega materiala. Pri nekaterih izdelkih lahko razmišljate tudi v smer ponovne uporabe vaše pakirne embalaže.

Izbrani pakirni materiali tako hitro postanejo del vašega oglaševanja podjetja. V oglaševalske namene lahko docela uporabite vso embalažo. Preglejte si aktualno ponudbo pakirnega materiala, ki vam je na voljo in izberite primernega za vaš izdelek in njegovo transportno pot. Ne pozabite, da je zadovoljstvo kupcev odvisno tudi od ustrezne izbire zaščite izbranega izdelka. Naloga pakirnih materialov je, da izdelek pride na cilj nepoškodovan.

Izbrani pakirni materiali so del tako primarne kot tudi sekundarne zaščite vašega izdelka, ki pa je odvisna od načina proizvodnje ter izdelka samega. Na voljo so vam pakirni materiali v različnih oblikah, ki temeljijo na tehničnih zahtevah, ki jih ima celotna dobavna veriga ter izdelek sam.

Najbolj pogosto je kot zaščitni material uporabljena stretch folija. Uporablja se tako na primarni kot tudi sekundarni zaščitni stopnji.  Na voljo so vam tudi drugi pakirni materiali kot na primer mehurčkasta folija, embalažna EPE folija, raznorazni povezovalni trakovi, valovita lepenka, LDPE prekrivne folije ter vse vrste vrečk.