Operacija oči

Ste tudi vi taki, da od zjutraj in do večera nosite očala? Se vam rosijo in umažejo? Vas že bolijo ušesa zaradi očal? Se vam neda nositi več očal? Bi se za vedno rešili diopterije? Naj vam predstavimo rešitev, to je operacija oči!

Z uporabo laserjev, se da odpraviti dioptrijo. Najbolj pomembno je, da izberete izkušen in varen očesni center, pri kateremu želite opraviti poseg. Operacija oči je popolnoma neboleča in traja le nekaj sekund. Cene pa so že na voljo od 537€. Dobro se pozanimajte, pri izbiri očesenaga centra. Priporočamo vam, da uprašate za mnenje zadovoljne stranke. Na voljo je tudi več metod, zato se cene zelo razlikujejo. Očesna ordinacija Doktor 1A vam ponuja brezplačen pregled vašega vida. Strokovno bodo pregledali vašo dioptrijo in svetovali o laserskem posegu. Doktor 1A vam bom tudi dal 20% nižjo ceno. Možnost imate tudi izkoristiti garancijo, v primeru, da niste zadovoljni z rezultati operacije za oči.

operacija oči

Vsem pacientom, ki po posegih odgovorijo na kratko anketo, pa dobijo tudi bon za 100€, katerega lahko izkoristite v zobni ordinaciji Doktor 1A. Zakaj pa se cene operacije oči tako razlikujejo? Nekateri centri ne dajo veliko denarja v to, zato nimajo vsi najnovejše tehnološke opreme in strokovne izobrazbe. Je pa tudi res, da se čisto vsak posameznik ne mora odločiti za operacijo oči. Bolnik mora imeti zdrave oči, brez kakršnih koli infekcij, suhih oči in podobno, kar lahko vpliva na poseg. Morate imeti vsaj 21 let. Poseg ni primeren za nosečnice, saj se vam vaš hormonski nivo spreminja, kar lahko prinese to težav pri samem posegu. Če smo v preteklosti imeli težave z suhimi očmi, je tudi laserska operacija oči odstvetovana. Ponavadi pa pride do tega zaradi nošenja leč, določenih zdravil ali pa kakšen drug razlog.

Vsakega posameznika je potrebno pred operacijo oči dobro pregledati, se z njim pogovoriti, saj lahko le tako omogočijo varen poseg.