Lovilci olja

Imate probleme z odpadno vodo? Izločate v naravo olja in ogljikovodike? V tem članku boste izvedeli zakaj se uporablja lovilec olja.

Lovilci olja so naprave, katera ima vgrajen v sebi koalescenčni filter, s pomočjo katerega prepreči, da olja in ogljikovodiki ne pridejo v naravo preko odpadne vode. Lovilci olja služijo za čiščenje odpadne meterone vode in imajo tudi avtomatsko zaporo, kar lahko prepreči, da se olje ne izloči iz lovilca v iztok. Lovilec olja ima tudi lahko razbremenilni sistem, ki deluje enako kot osnovna enota, vendar lahko pa v primerih, ko pride do hudih neviht poveča pretok vode od 5x do 10x. Kar zna biti zelo uporabno, sploh v deželah, kjer je veliko padavin.

Lovilce olj moramo vgraditi tam, kjer je možnost da pride v naravo olje in ogljikovodiki. To se ponavadi dogaja v raznih avto mehaničnih delavnicah, avtopralnicah, bencinskih servisih, parkiriščih in podobno. Poskrbimo za naravo in investirajmo v lovilce olja.

Na voljo imate lovilce olja različnih kapacitet in dimenzij. Vsi lovilci olj podjetja 2PR so izdelani po Evropskih standardih EN 868-1 in EN 858-2.

Lovilci olja so izdelani iz visoko kvalitetnih materialov PE-HD, kateri je tudi med drugim 100% reciklat. Zagotavljamo vam dolgo življenjsko dobo lovilcev olja, vzdržljivost in odpornost na razne vrste medijev. Podjetje se z največjim veseljem podaja v čiščenje okolja in tudi strmijo k temu.

Lovilci olja so lahki in kompaktni ter enostavni za uporabo. Naj še enkrat omenim koalescenčni filter, kateri je izdelan iz nerjavečega jekla, kar bo še dodatno povečalo življenjsko dobo vašega lovilca olja.

Torej imate težave z olji in bi radi prispevali za naravo in okolje, ker vam je mar? Kontaktirajte podjetje 2PR, katero bo za vas pripravilo ugodno ponudbo in pripravljeni vam bodo svetovati z veseljem, ker jim veliko pomeni, da ste se odločili za čiščenje narave in prispevati k okolju. Obiščite njihovo spletno stran za več informacij