Izdaja knjige še nikoli ni bila tako preprosta

Vsaka knjiga je svet zase in predstavlja  posebni pobeg v neznano. Ene nas učijo kako bolje živeti in krmariti skozi življenje ter nas  spodbujajo k spremembam in k osebni rasti. Druge nam narišejo nasmeh na obraz in nas razvedrijo s svojo šaljivostjo in lahkotnostjo. Izdaja knjige res ni enostaven postopek, nekateri zanj obiskujejo večdnevne seminarje, kjer jih učijo kako lektorirati, kako urediti tekst in platnice, kako priti do CIP kode, kam poslati v tisk, kakšne naj bodo platnice in notranji listi, kako priti do distributerja, kako promovirati, in še bi lahko naštevali.   Tretje nas popeljejo nazaj v prejšnja stoletja, kjer se ob boku bojujemo s pogumnimi vitezi za naklonjenost kraljične. Četrte pa nas popeljejo v težke osebne izpovedi oseb, ki so si drznili svoje prelomne trenutke v življenju napisati na list papirja, se tako soočiti z njimi in jih deliti z javnostjo ter mogoče s tem opogumiti druge, da ravnajo enako. Kakorkoli že, knjige nas osvobajajo, učijo in sproščajo.

In ko v roki držimo izvod svoje najljubše knjige, nikoli ne pomislimo koliko dela stoji za to knjigo. Kako je šele, ko si zaželimo v svojih rokah držati svojo knjigo. Napisati svojo knjigo je svojevrsten dosežek v življenju. Gre za pravo umetnost, ki zahteva veliko truda in časa, ne le za pisanje, pač pa tudi za izdajo knjige. Ob tem pa vas izdaja knjige lahko stane tudi več tisoč evrov.  Vse našteto velikokrat mnogim prepreči, da se pisanja knjige sploh lotijo, pa čeprav je to njihova življenjska želja. In kljub temu, da izdaja knjige ni mačji kašelj, prosim ne izgubite elana in motivacije za pisanje. Nikar ne obupajte, realizirajte svoje sanje, spišite svojo knjigo, izdajo knjige pa prepustite podjetju Spletni partner d.o.o.

V Spletni partner d.o.o. bodo poskrbeli, da bo izdaja knjige, v katero ste zlili vsa svoja čustva, emocije in kreativo, čim bolj uspešna, od vas pa ne bo zahtevala preveč časa. Hkrati vam v Spletni partner d.o.o zagotavljajo, da bo izdaja knjige za vas brezplačna in vanjo ne boste potrebovali vlagati dodatnega denarja. Se sliši skorajda prelepo, da bi bilo res, kajne? Ampak kar verjemite, kajti vse to drži. Vse kar morate storiti je, da jim pišete na njihov elektronski naslov in jih prepričate, da je vaša knjiga tista prava, tista najboljša, tista vredna branja. Kar pa seveda ne bo težko, kajti če verjamete v to, kar ste napisali, če ste s svojim izdelkom zadovoljni in ste vanj vložili 110 % truda, potem je uspeh zagotovljen. Ker pa je izdaja knjige vseeno en velik korak v času nastajanja vaše knjige, vas v Spletni partner d.o.o. zagotovo ne bodo pustili na cedilu. Poslušali bodo vaše želje in se prilagodili vašim vizijam. S skupnimi močmi bo na končna izdaja knjige takšna, kakršno ste si po tihoma želeli, pa o tem niste želeli niti misliti kaj šele govoriti.

Če vam je do sedaj izdaja knjige preprečevala, da bi se lotili pisanja svoje knjige, upam, da zdaj ni več tako. Pogumno se podajte v svoj svet domišljije ali pa le v svoje spomine in jih prelite na papir. Določenim zgodbam je namenjeno, da večno živijo zapisane znotraj platnic knjige in razveseljujejo oziroma opogumljajo večjo množico ljudi.