Kaj dela astrologinja in kako vam lahko pomaga

Astrologinja svojim strankam tradicionalno svetuje, kaj lahko pričakujejo v bližnji in dolgoročni prihodnosti, preberite si več na spletni strani. Astrologinja svoje napovedi običajno utemeljuje na prepričanju, da položaji nebesnih teles ob rojstvu in njihov odnos med seboj od te točke naprej neposredno vplivajo na življenjske dogodke. Poleg tega verjame, da te božanske entitete vplivajo na človekovo osebnost in odločitve, ki jih sprejema skozi življenje. Lahko dela kot neodvisni izvajalec ali kot del skupine svetovalcev.

astrologinja

Z njo običajno stopijo v stik ljudje, ki iščejo vodstvo na področju romantike, financ, zaposlitve in družinskih odnosov. Če se njen nasvet šteje za veljavnega in koristnega, si pogosto ustvari bazo strank, ki iščejo redna osebna svetovanja. Tem strankam lahko služi osebno, po telefonu ali prek interaktivnega računalniškega programa.

Astrologinja analitični proces običajno začne z izrisom kraja rojstva stranke z zemljepisno dolžino in širino ter upoštevanjem časovnega pasu, v katerem je prišlo do rojstva. Ta analitična faza običajno vključuje beleženje teh vidikov na krožnem grafikonu na papirju ali na računalniškem zaslonu. To orodje se običajno imenuje astrološko kolo.

Ko je izris končan, astrologinja določi položaje planetov, lun in sonca v času rojstva stranke. S pomočjo različnih referenčnih knjig ugotavlja razmerja teh teles med seboj in do zodiakalnih znamenj. Astrologi verjamejo, da imajo ti odnosi, ki jih pogosto imenujemo vidiki, neposreden vpliv na človekovo življenje. Običajno se domneva, da ti učinki vključujejo smernice o tem, kaj prinaša prihodnost, ter zagotavljajo smernice glede najboljših poti, ki jim je treba slediti in možnosti za uspeh pri teh odločitvah.

Uspeh astrologa je običajno močno odvisen od njegovih komunikacijskih sposobnosti. Medtem ko sta natančnost njegovih napovedi in vrednost njegovega vodenja pomembni za njegove stranke, je njegova sposobnost, da ohrani pozitiven in upajoč videz, enaka njegovi priljubljenosti. Ljudje, ki iščejo nasvet, pogosto potrebujejo čustveno in psihološko podporo, astrologinja pa jo pogosto zagotovi v obliki optimističnih napovedi in prerokb.

Čeprav večina znanstvene skupnosti astrologijo na splošno dojema kot psevdoznanost, ker nikoli ni ustvarila trdnih ali statističnih napovedi, obstaja veliko spletnih tečajev, ki ponujajo certifikate za vse vrste astrologije. Tečaje astrologije ponujajo tudi številni zasebni inštituti, ki so specializirani za psihično ali duhovno poučevanje. Izkušnje in poznavanje predmeta ter dobre matematične sposobnosti so tipične zahteve za delo astrologa.