Udobni in varni pisarniški stoli za več namenov

Pisarniški stoli so posebni stoli za pisarne in dvorane ter učilnice, ki so lahko izjemno različni. Tukaj so pisarniški stoli za varno sedenje, ki so običajno na lastnih statičnih nogah. Narejeni so tako, da imajo široke in močne noge, na koncu pa gumo poti drsenju, da se ne morete zvrniti ali se odpeljati. Tisti, ki majo kolesa, pa so narejeni tako, da so zvezde, ki so spodaj široke in so kolesa tudi široka. Zato se težko prevrnete razen, če se z njim gugate, kar ni dovoljeno z nobenim stolom. Lahko se zoprno konča, tudi s poškodbo.

pisarniški stoli

Pisarniški stoli so lahko kovinski, leseni ali plastični. Lahko so preprosti a udobni za sedenje, nizki, da podpirajo le ledveni del. Ti pa so največkrat v proizvodnjah in delavnicah ter dvoranah in se lahko tudi zelo hitro pospravijo enega na drugega, da ne zavzamejo dosti prostora, ki jih ne potrebujete toliko.

Udobni pisarniški stoli so običajno izdelani iz kovine in tekstila ter lesa in oblazinjeni. Največkrat so opremljeni z visokim podpornim delom za hrbet, ki se premika in se ga lahko nastavi tako, kot vam ustreza. Nastavijo se lahko tudi po višini. Veliko jih ima tudi naslonjala za roke, da lahko počivajo, če preveč delate, sploh s tipkovnico in miško.

Ergonomski pisarniški stoli pa so posebej narejeni za dolgotrajno sedenje in so prilagojeni hrbtenici. Imajo podporo za vrat in lahko tudi za noge. Nastavljivi so po višini in glede naklona za hrbet. Njihova naslonjala za hrbet so oblikovana ergonomsko v skladu s hrbtenico. Ti stoli so najbolj udobni in so dostikrat narejeni tudi iz usnja, kot direktorski stoli in jih imajo direktorij zelo radi zaradi udobnega sedenja.

Izbirate lahko med raznimi modeli in tudi barvami, ki sodijo k vašemu pohištvu ter stilu prostora. Na razpolago je toliko modelov, da boste gotovo našli za sebe in za sodelavce ter stranke primernega.