Slovenska livarna vrhunske kakovosti

Livarna vliva izdelke iz kovin in keramike. Na tem naslovu je livarna podjetja LKR, ki zagotavlja s pomočjo lastne livarne in poskusnih vlivkov z najnovejšo tehnologijo zelo kakovostne izdelke, ki jih zahtevajo zahtevne stranke, kakršne imajo skozi desetletne izkušnje in plodno sodelovanje. Slovenska livarna LKR iz Kotelj je ena najboljših v Evropi in zagotavlja vrhunske izdelke, kateri so vzdržljivi, brezhibni in v samem vrhu. Naredijo lahko izdelke težke od 0,1 kg pa do 10 ton.

livarna

Livarna v Kotljah ima lastno livarno ter razvojni oddelek, kjer preizkušajo v svojem laboratoriju materiale ter načine vlivanja izdelkov, da so brez napak v materialu. Izdelujejo izdelke ki so majhni ali pa zelo velike izdelke za hidro elektrarne, potem za avtomobilsko industrijo, za letalsko in druge industrije, ki potrebujejo kvalitetne izdelke za svoje stroje in proizvodnjo ali za obratovanje.

Sodobna livarna uporablja tehnologijo hitrega 3D tiskanja za svoje izdelke, ki je natančno. Posamezni izdelki in majhne serije izdelkov, ki so posebni ulitki so izdelani z uporabo sistemov vodno steklo ali pa uporabijo ester. Za zahteve po izjemno visoki natančnosti pri izdelavi izdelkov in visoki kakovosti površine izdelkov mojstri v livarni uporabljajo keramičen sistem za oblikovanje proizvodov, ki se imenuje sistem Shaw.

Livarna je še vedno sinonim za težko in zahtevno delo, ki ga ne more vsak opravljati, zato tam delajo zelo izkušeni mojstri, ki so taki postali šele po nekaj letih vajeništva na teh delovnih mrestih. Vaše izdelke bodo načrtovali, preizkusili in nato izdelovali brezhibno in brez napak z najsodobnejšo tehnologijo, ki so jo razvili v svojem laboratoriju v lastni livarni.

Izdelke izdelujejo iz različnih materialov, ki so vsi odporni proti obrabi, ker imajo le tako res dolgo življenjsko dobo, kar se v nekaterih panogah zahteva, ker morajo stroji in naprave obratovati ves čas, brez prestanka, vrsto let. Če hočete imeti vrhunske izdelke, potem izberite najboljšo livarno, ki je LKR.