Hramba prikolic

Ponavadi se nam pozimi zgodi, da je naše dvorišče polno in garaže tudi, zato se hramba prikolic ali avtodom ne izide, saj to ni edina stvar ki jo pospravimo, ko se začnejo hladni zimski dnevi. Če se srečujete z to navedeno težavo, potem preverite https://parkiraj-avtodom.si/zimovanje-prikolic/ , podjetje, ki vam bo pomagalo v zimskem času z hranjenjem vaše prikolice, avtodoma in tako naprej.

hramba prikolice

Dan danes ljudje veliko kupujejo avtodome in večje prikolice, ker je to cenejše, kot plačevati hotele za prenočevanje na kakšnih destilacijah. Poleg tega da tudi poseben občutek neodvisnosti od ostalih in nam da nek občutek pustolovščine. Seveda pa nihče pred nakupom ne pomisli, kakšna je hramba prikolic in da je to kar velika zadeva katere si nekateri ne morejo privoščiti, da bi jo imeli shranjeno v svoji okolici oziroma domu. Podjetje Parkiraj avtodom vam ponuja zato rešitev, z ponudbo velikega parkirišča, ki ima notri vso potrebno opremo, električne priključke in je zavarovana z 2 metra visoko kovinsko ograjo okoli ter pod video nadzorom. Hramba vozil in obisk na parkirišče je dostopen 24 ur na dan cel teden oziroma vsak dan. Cena pa je odvisna od paketa,ki ga boste vzeli, na primer samo hramba prikolic za en mesec je 35 evrov z električnim priključkom 45 evrov. Za eno leto pa stane brez priključka 350 evrov z priključkom pa 450 evrov. Imate tudi možnost dostopa do kemičnega stranišča in kopalnice, če ste uporabnik parkirišča.

Ko je konec sezone za potovanja in se treba spet posvetiti delu, je potem hramba vozil najboljša odločitev, da nimamo skrbi z prostorom. Pri podjetju Parkiraj avtodom vam ne bo treba skrbeti da bi se kaj zgodilo vašemu avtodomu ali prikolici, saj bo na varnem mestu 24 ur na dan cel teden, mesec in leto vi pa ga boste lahko sproti hodili preverjati in očistiti, da se ne bo v njem nabralo preveč prahu.